Mii de locuințe așteptate spre livrare anul acesta în Cluj-Napoca

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Cluj NapocaCluj, un județ în plină creștere imobiliară în România, așteaptă nu mai puțin de 4.200 de locuințe pe piața rezidențială, la nivel regional, majoritatea fiind în orașul Cluj-Napoca.
Orașul din inima Ardealului devine tot mai atractiv pentru români datorită mai multor factori de interes, în special pentru tineri.

Dintre cele peste 4000 de locuințe ce vor fi finalizate anul acesta, mai mult de 80% sunt în orașul Cluj-Napoca, tot mai cerut în ultimul timp în acest domeniu. Capitală Europeană a Tineretului în 2015, Clujul continuă să găzduiască evenimente de importanță națională și internațională, lucruri ce îl plasează foarte sus pe harta internațională a orașelor de interes pentru diferite categorii de vârstă.

Totuși, după cum era de așteptat, Bucureștiul este lider la acest capitol. Lucru datorat mai ales întinderii celui supranumit și „Micul Paris”, mult mai vast decât orașul ardelean. De aceea, cifrele indică aproximativ 12.000 de locuințe ce vor fi realizate până la sfârșitul lui 2017 în regiunea București-Ilfov.

De asemenea, în Cluj-Napoca cea mai mare parte se adresează segmentului middle market. Totuși, locuințele ce vor fi dezvoltate în Florești sunt destinate în principiu celor din Mass Market.
Dovadă a prospețimii orașului și a atractivității acestuia este procentul de 90% a locuințelor vândute înainte de terminarea propriu-zisă a construcției lor.

În altă ordine de idei, putem preciza că, la nivel național, nu mai puțin de 25.000 de locuințe se află în plină dezvoltare și urmează a fi livrate în principalele piețe rezidențiale regionale din România. După București-Ilfov și Cluj-Napoca, următoarele centre în topul căutării sunt Sibiu, Brașov și Constanța.

Echipa Blitz
Sursa: mediafax.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.