Yandex.Metrica

Mii de locuințe așteptate spre livrare anul acesta în Cluj-Napoca

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Cluj NapocaCluj, un județ în plină creștere imobiliară în România, așteaptă nu mai puțin de 4.200 de locuințe pe piața rezidențială, la nivel regional, majoritatea fiind în orașul Cluj-Napoca.
Orașul din inima Ardealului devine tot mai atractiv pentru români datorită mai multor factori de interes, în special pentru tineri.

Dintre cele peste 4000 de locuințe ce vor fi finalizate anul acesta, mai mult de 80% sunt în orașul Cluj-Napoca, tot mai cerut în ultimul timp în acest domeniu. Capitală Europeană a Tineretului în 2015, Clujul continuă să găzduiască evenimente de importanță națională și internațională, lucruri ce îl plasează foarte sus pe harta internațională a orașelor de interes pentru diferite categorii de vârstă.

Totuși, după cum era de așteptat, Bucureștiul este lider la acest capitol. Lucru datorat mai ales întinderii celui supranumit și „Micul Paris”, mult mai vast decât orașul ardelean. De aceea, cifrele indică aproximativ 12.000 de locuințe ce vor fi realizate până la sfârșitul lui 2017 în regiunea București-Ilfov.

De asemenea, în Cluj-Napoca cea mai mare parte se adresează segmentului middle market. Totuși, locuințele ce vor fi dezvoltate în Florești sunt destinate în principiu celor din Mass Market.
Dovadă a prospețimii orașului și a atractivității acestuia este procentul de 90% a locuințelor vândute înainte de terminarea propriu-zisă a construcției lor.

În altă ordine de idei, putem preciza că, la nivel național, nu mai puțin de 25.000 de locuințe se află în plină dezvoltare și urmează a fi livrate în principalele piețe rezidențiale regionale din România. După București-Ilfov și Cluj-Napoca, următoarele centre în topul căutării sunt Sibiu, Brașov și Constanța.

Echipa Blitz
Sursa: mediafax.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 6 ani 0 Comentarii

Blitz Imobiliare este noul partener al Youth@Cluj-Napoca 2015

Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului s-a bucurat până acum de parteneri de încredere, alături de care am construit colaborări strategice, pe termen lung, spre beneficiul sectorului de tineret și al programului Cluj 2015. Ne bucurăm să anunțăm astăzi cel mai nou partener Youth@Cluj-Napoca 2015 - Blitz Imobiliare. Blitz Imobiliare, compania imobiliară cu cea mai mare ascensiune în ultimii ani[...]

Citeste mai mult
Acum 4 ani 0 Comentarii

Blitz nominalizată "Agenția Anului" în Cluj-Napoca (în 2016)

În 2016, la Gala Profesioniștilor în Imobiliare care a avut loc la București, Blitz Imobiliare a primit două premii: "Cea mai mare Agenție Imobiliară din Cluj-Napoca" și "Cel mai puternic Brand din România" pentru anul 2015.   Anul acesta suntem nominalizați la categoria "Agenția Anului" în cadrul aceluiași eveniment susținut de CPI (Clubul Profesioniștilor în Imobiliare). Evenimentul va avea loc[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Primaria, Consiliului Local si CFR se judeca pentru un teren de la periferia municipiului

Cei de la NewsIn ne informeaza ca Regionala de Cai Ferate Cluj, Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca se judeca intens si cu spor pentru recunoasterea posesiei unui teren de la periferia municipiului, teren ocupat, momentan, de aproximativ 450 de romi. Se pare ca CFR a inaintat acum cateva luni o cerere de ordonanta presedintiala in speranta ca problema va fi[...]

Citeste mai mult
coming back soon