Luna octombrie a înregistrat o creștere a prețurilor apartamentelor din Cluj

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

crestere-indice-grafic-octIndicele Blitz a înregistrat în luna octombrie o valoare medie de 1,201 euro/mp pentru apartamentele din Cluj, în creștere cu 12 euro/mp față de luna anterioară și cu 85 euro/mp față de luna octombrie 2015.

Luând în calcul apartamentele din Cluj și din vecinătăți, indicele Blitz a înregistrat o valoare medie de 1,053 în luna octombrie, în creștere cu 88 euro/mp față de aceeași lună a anului trecut și cu 13 euro/mp față de luna anterioară a acestui an.

Apartamentele cu 1,2,3 și 4 camere în crestere

La nivel de Cluj, indicele Blitz a indicat o creștere pe toate planurile. Apartamentele cu 1, 2, 3 și 4 camere au înregistrat un indice în creștere cu 9, 11, 15, 11 euro/mp, față de luna precedentă și o creștere cu 132, 82, 90, 69 euro/mp față de aceeași perioadă a anului trecut.

Evoluția acestor date se poate observa și în graficele de mai jos.

Pentru Cluj și împrejurimi avem o situație similară, singura excepție făcând-o apartamentele cu 1 cameră care au înregistrat o scădere, cu 12 euro/mp față de luna precedentă. Apartamentele cu 2, 3, 4 camere au crescut cu 26, 15, 10 euro/mp față de luna septembrie. În schimb, față de luna octombrie a anului 2015 toate tipurile de apartamente au înregistrat o creștere. Informațiile detaliate pot fi urmărite mai jos.

Top Cartiere în Cluj-Napoca

Cartierul Mărăști a urcat în top 3 cartiere, după o evoluție continuă în ultimele luni, primele locuri fiind ocupate de Centru și de Andrei Mureșanu.

Top 5:

  1. Centru – 1,384 euro/mp
  2. Andrei Mureșanu – 1,333 euro/mp
  3. Mărăști – 1,292 euro/mp
  4. Zorilor – 1,287 euro/mp
  5. Europa – 1,251 euro/mp

top-cartiere

Indicele Blitz reprezintă un instrument statistic ce oferă informații cu privire la media prețurilor publice pentru apartamentele de vânzare din Cluj și din vecinătăți, exprimată în euro/mp.

Pentru calculul indicelui Blitz au fost analizate ofertele publice din luna octombrie, actualizate, exclusiv din baza de date Blitz.

Echipa Blitz

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa si

Acum 1 an 0 Comentarii

Lansarea oficială a site-ului Blitz VIP

Suntem încântați să anunțăm lansarea site-ului dedicat proiectului Blitz VIP, www.blitzvip.ro. Acesta vine în întâmpinarea clienților noștri, cu un design nou, fresh, prietenos, intuitiv, menit să faciliteze navigarea și să le ofere o experiență plăcută. “Dorința noastră în cadrul acestei comunități este să susținem atât partenerii implicați, cât și posesorii cardului Blitz VIP. Pe noul site, fiecare partener are pagina[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.