Lucrarile la stadionul Cluj Arena, aproape de final

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In cazul in care v-ati pierdut orice speranta in firmele de constructii care lucreaza la Cluj Arena, va aducem la cunostinta ca totul merge conform maretului plan de bataie stabilit si pus in aplicare de mai marii administratiei locale.

Cu alte cuvinte, stadionul va fi inaugurat in 1 octombrie.

Alin Tise, liderul Consiliului Judetean, a declarat recent ca firmele de constructii vor reusi sa se incadreze in timp, fapt cu adevarat laudabil in contextul unei Romanii in care tergiversarea este ridicata la rand de valoare absoluta.

Suntem cu lucrarile pe ultimii metri. Practic, in paralel cu montajul ultimelor scaune se finalizeaza si finisajele la toate sectoarele. Este finalizat si gazonul, care se afla acum in etapa de intretinere, iar la pista de atletism este turnat primul strat impermeabil de mixtura bituminoasa. Si pe semicercuri a fost turnat al doilea strat impermeabil, in vederea asternerii stratului final“, a transmis Tise.

Potrivit graficului de lucrari, la tribuna I s-au finalizat lucrarile la invelitoare si continua procesul de montare a scaunelor. S-a ajuns intr-un stadiu avansat cu lucrarile de finisaje exterioare si interioare, pe toate nivelurile.

In prezent se fac amenajari la sala de conferinte (montare lambriuri si corpuri de iluminat) si sunt derulate lucrari la spatiile pentru comentatori.

Si la tribuna a II-a continua procesul de montare a scaunelor. Se lucreaza, de asemenea, si la elementele decorative pe anvelopa exterioara a fatadei tribunei. Se mai monteaza parapeti metalici pentru protectie la scarile de acces, sunt executate lucrari de finisaje interioare la subsol si terasamentele de la limita proprietatii.

La peluza I s-au terminat finisajele interioare si s-au montat scaune si parapeti de protectie la scarile de acces. La peluza a II-a s-au finalizat lucrarile la pardoseala si se montează in continuare scaune.

Sursa: Ziua de Cluj
Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.