fbpx Yandex.Metrica

Lovitura sub centura: supraimpozitarea continua si in 2012

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Se pare ca am fost indusi in eroare.

Desi oficialii guvernamentali au declarat recent ca data de 31 decembrie 2011 va reprezenta decesul supraimpozitarii, proprietarii mai multor locuinte vor fi obligati sa pompeze sume impertinent de mari in trezoreria statului si in 2012.

Decizia de a pastra aceste obligatii vine in totala contradictie cu declaratiile de la inceputul acestui an. In ciuda faptului ca aceasta masura extrema a fost conceputa ca o supapa financiara pe timp de criza, reprezentantii guvernului informandu-ne ca supraimpozitarea nu va dura mai mult de un an, iata ca lacomia incoruptibila a potentatilor romani a anulat orice forma de integritate etica si morala.

2010-le a fost anul in care Guvernul a decis sa mareasca considerabil de mult impozitele pe anumite bunuri detinute in proprietate, exigentele fiind urmatoarele:

– 50% in plus pentru autovehiculele cu o capacitate cilindrica peste 2.000 cmc

– 65% in plus pentru a doua cladire in proprietate, dupa adresa de domiciliu

– 150% pentru a treia cladire in proprietate, dupa adresa de domiciliu

– 300% pentru a patra si urmatoarele cladiri, dupa adresa de domiciliu

Problema acestor impozite suplimentare a fost discutata in sedinta de joi a Guvernului, stabilindu-se sa fie luate masuri pentru ca acest sistem sa fie aplicat in continuare“, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

Reprezentantii guvernamentali incearca sa ne explice ca supraimpozitarea este necesara si in 2012 intrucat masurile adoptate pana in prezent s-au dovedit a fi inoperante, adicatelea deficitul nostru bugetar continua sa fie alarmant de mare iar institutiile financiare internationale asteapta cu interes rambursarea banilor imprumutati.

Sursa: Imopedia.ro

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Romanii scapa, in sfarsit, de supraimpozitare

Se prea poate ca oficialii guvernamentali sa-si fi vazut, in lumina nemultumirii generale si a violentei colective latente, pierzania iminenta. Sau poate si-au dat seama ca solutiile de criza se pot aplica eficient intr-o tara cu resurse mai consistente si cu o populatie mai prospera. Oricare va fi fost motivul, respectivii oficiali inspaimantati de furia poporului au decis in unanimitate[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

PAID-ul risca sa-si piarda clientii: romanii nu vor sa-si asigure locuintele

Reprezentantii PAID au declarat recent ca au fost dezamagiti de numarul impardonabil de mic de proprietari care s-au achitat de datoria de a-si asigura locuintele. Desi oficialii responsabili de buna si echitabila aplicare a acestei legi s-au asteptat la un procent de 15-20% proprietati asigurate pana la primul termen scadent, doar 8% dintre romani au incheiat politele cu pricina. In[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Guvernul a decis sa nu majoreze impozitul pe casa...cel putin nu in 2012

Am fost informati recent ca oficialii guvernamentali vor purcede la modificarea sistemului de impozitare a cladirilor, terenurilor si mijloacelor de transport si vor impune, ca directa si dreapta consecinta a celor mentionate anterior, un nou mecanism de calcul care sa permita majorarea veniturilor colectate astfe cu peste un miliard de lei in doar 3 ani. Cu toate ca cei responsabili[...]

Citeste mai mult