Yandex.Metrica

Londra va avea cel mai inalt zgarie nori din Europa!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In luna mai a acestui an va fi finalizat cel mai inalt zgarie nori din Europa. Acesta este situat in Londra, in zona London Bridge si va avea 310 metri inaltime.

Silueta impunatoare a turnului “Shard” a creat deja primele controverse, cunoscut fiind conservatorismul britanic. Cladirea de sticla a fost proiectata de arhitectul italian Renzo Piano, autor si a altor proiecte celebre si la fel de controversate, cum ar fi Centrul Pompidou din Paris sau Centrul Paul Klee din Berna.

Constructiile au inceput in anul 2009, in plina criza economica, acest aspect fiind subliniat si de catre arhitectul italian, care este de parere ca astfel de proiecte sunt bine-venite, in constiinta oamenilor reprezentand depasirea unor momente dificile: “unele cladiri, construite in plina recesiune, devin un simbol de energie”.

Turnul va avea 95 de etaje, iar in cadrul sau vor functiona un hotel si restaurante de lux, dar vor exista si apartamente si spatii de birouri. La etajele 68-72 va fi amenajat un observator, cu vedere panoramica de 360 de grade. Turnul a devenit deja o atractie pentru turisti, iar asteptarile sunt ca numarul acestora va depasi 1 milion pe an.

Sursa: Capital

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon