Yandex.Metrica

Locuintele executate silit sunt la mare cautare in SUA. Cand va veni moda si in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Un american a intreprins o actiune considerata sinucigasa de catre cei mai pesimisti dintre specialisti: a pariat pe locuintele exectate silit 5 milioane de dolari!

Milionarul american a cumparat toate proprietatile scoase la licitatie de catre statul american in districtul Macomb, Michigan. Vorbim de 645 de proprietati, dintre care 403 locuinte, pretul final mediu platit de cumparator fiind in medie de 7.500 de dolari /unitate.

“Proprietatile mai bune au fost puse la pachet cu cele mai putine atractive, asa ca sunt mai multe sanse sa gasim un client pentru toate”, a precizat Ted Wahby, trezorierul districtului Macomb. Trebuie sa recunoastem ca strategia a dat roade, daca toate proprietatile si-au gasit astfel cumparator si n-ar fi rau, de exemplu, ca sefii RA-APPS de la noi sa ia in calcul asemenea strategii.

“Clientii care cumpara cinci sau zece case nu intentioneaza sa se mute in ele. Acestia nu vor decat sa faca o afacere buna, le doresc succes, iar asta nu e treaba mea. Eu trebuie sa fac un singur lucru: sa colectez taxele si exact asta am facut”, a completat Ted Wahby.

Si alti americani au adoptat aceasta varianta in speranta unor castiguri viitoare, mizand pe o revenire a pietei imobiliare. De pilda, un grup de americani, s-au asociat si au cumparat 300 de locuinte scoase la vanzare de statul american, iar in numai 8 luni, au reusit sa obtina un profit de 3 milioane de dolari.

Sursa: www.imopedia.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Oportunitatea din spatele insolventei

A spune ca o proprietate in insolventa poate reprezenta o oportunitate unica pentru investitorii cu apetente speciale pentru situatiile de risc pare a fi o absurditate pe care o pot crede doar cei care nu privesc crunta realitate in fata. Adevarul este, insa, ca realitatea este relativa, echivoca si mult prea complexa pentru a fi clasata in moduri absolute. Suntem[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Donald Trump pe plaja la Marea Neagra!

Miliardarul american Donald Trump va investi peste 250 de milioane de dolari intr-un complex de lux pe litoralul Marii Negre. Simtind miros de profit, miliardarul american si-a indreptat atentia catre Batumi, o statiune din Georgia, unde apartamentele de lux pe care le va dezvolta, vor avea vedere catre Marea Neagra si se vor adresa turistilor "darnici", care nu-si fac griji[...]

Citeste mai mult
coming back soon