Yandex.Metrica

Locuintele din Cluj s-au depreciat cel mai putin in perioada 2008-2013. Vezi topul scaderilor de preturi!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

O analiza a portalului imobiliare.ro releva faptul ca in Cluj-Napoca apartamentele cu 2 camere s-au depreciat in perioada mai 2008- septembrie 2013 cu doar 28%, de la 1.385 euro pe metru patrat pana la 1.001 euro/metru patrat.

Locuintele din Cluj s-au depreciat cel mai putin in perioada 2008-2013. Vezi topul scaderilor de preturi!Aceeasi situatie o intalnim si in cazul garsonierelor, ale caror preturi au scazut cu 35% in perioada amintita, de la 1.605 euro pe metru patrat pana la 1.009 euro pe metru patrat. Si apartamentele cu 3 camere s-au ieftinit cu 40%, insa la nivel national acest procent este relativ mic.

Capitala, de exemplu, se “bucura” de cele mai mari scaderi de preturi in acesti 5 ani. Apartamentele vechi cu 3 camere s-au depreciat cu 53% iar cele noi cu 52%. La fel, preturile apartamentelor cu 2 camere au scazut cu 55 %, in blocurile vechi si cu 57%, cele noi, stabilind astfel un record la nivel national. In ceea ce priveste garsonierele din Bucuresti, acestea s-au ieftinit cu 55%- cele vechi si cu 56%- cele noi.

In celelalte orase mari din tara, Brasov, Timisoara si Constanta, scaderile procentuale ale preturilor locuintelor, de la debutul crizei imobiliare si pana in prezent, sunt de circa 40-45%.

Sursa: www.realitatea.net

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartament de vanzare in Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Preturile apartamentelor romanesti au scazut in 4 ani la jumatate. Vezi cu cat au scazut preturile in Cluj!

Un studiu dat recent presei de catre imobiliare.ro a relevat faptul ca preturile apartamentelor din Romania au scazut in medie cu 52% in ultima perioada. Studiul se raporteaza la preturile actuale si la cele inregistrate in luna martie 2008, luna considerata a fi momentul de varf al pietei imobiliare. Preturile apartamentelor din Cluj au scazut in aceasta perioada cu numai[...]

Citeste mai mult
coming back soon