Yandex.Metrica

Locuintele cele mai profitabile din lume

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Cati dintre dumneavoastra s-ar fi gandit la Peru daca ar fi fost intrebat unde in lume ar face o investitie imobiliara? Probabil, intr-o proportie covarsitoare ati fi raspuns cu : Dubai, Hong Kong sau Singapore, mai ales daca intrebarea ar fi venit cu cativa cativa ani in urma.

Criza imobiliara a ocolit, se pare, unele zone, astfel incat pietele imobiliare au atras ca un magnet investitorii din acest segment. Capitala si totodata cel mai mare oras din Peru, Lima, detine suprematia in ceea ce priveste rentabilitatea investitiilor imobiliare, asa cum arata un studiu recent al publicatiei Global Property Guide. Astfel, piata locuintelor cumparate cu scop investitional, pentru a fi exploatate pe segmentul inchirierilor, este cea mai profitabila din lume la acest moment: randamentul mediu anual al unei proprietati este de aproape 11%.

Pe locul doi, in topul celor de la Global Property Guide este orasul Panama, cu un randament mediu anual de 9%, urmat in ordine de Amman(capitala Iordaniei) cu 8,5%, Nassau(capitala Bahamasului) cu 7%.

Surprinzator, Dubaiul nu ocupa unul din locurile fruntase, randamentul mediu anual fiind doar de 5,3%, arata studiul Global Property Guide.

La aceste procente si-au adus contributia factori externi care de care mai diversi. Daca in cazul capitalei Bahamasului, investitorii au fost atrasi de posibilitatea exploatarii proprietatilor achizitionate in scop turistic, in special de catre turisti europeni si americani, cunoscuta fiind apetenta acestora catre vacantele din categoria lux din zona, un caz mai aparte il prezinta orasul Panama, unde atentia investitorilor straini a fost atrasa de Topul Forbes pe 2009, care prezenta orasul ca fiind cel mai propice oras pentru pensionari.

Sursa: imopedia.ro

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Viena- capitala miracolului imobiliar!

Este cunoscut faptul ca Viena este o destinatie cautata de foarte multi turisti din lumea intreaga, in principal pentru trecutul sau istoric. Fosta capitala imperiala, Viena pastreaza inca aerul nobil, inca respirabil, al imparatilor, muzica de la palat, arhitectura de o frumusete si valoare incontestabila. Niciunul din aceste elemente nu explica fenomenele de pe piata imobiliara vieneza in special si[...]

Citeste mai mult
coming back soon