Yandex.Metrica

“Locuinte Sociale de Calitate”- un proiect finalizat de Primaria Cluj-Napoca

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Proiectul de modernizare a imobilului de locuinte de pe strada Albac nr.21 din Cluj-Napoca a ajuns la sfarsit. Prin reconversie functionala, au fost finalizate 24 de locuinte sociale care vor fi atribuite beneficiarilor conform listei de prioritati si a hotararii Consiliului Local.

In momentul demararii proiectului, imobilul de pe strada Albac se prezenta intr-o stare avansata de degradare. Lucrarile desfasurate aici, cuprind:
-lucrari de consolidare
-lucrari de izolatii la acoperisul existent
-lucrari de instalatii
-amenajare centrala termica
-realizarea scarii de acces
-lucrari de arhitectura prin care s-a realizat recompartimentarea spatiului si reconversia obiectivului in locuinte sociale.

Fiecare din cele 24 de locuinte, dispune de o camera de zi, o baie proprie si o bucatarie. In ceea ce priveste finisajele, acestea vor asigura viitorilor locatari tot confortul necesar. Ne referim aici la gresie si faianta in bucatarie si baie, geamuri termopan, usi PVC. Incalzirea este asigurata de centrala termica de bloc, iar printre alte imbunatatiri enumeram: balustradele din confectii metalice sau rampa de acces special pentru persoanele cu dizabilitati.

Sursa: www.buzznews.ro
Foto: www.ziarelive.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Primaria, Consiliului Local si CFR se judeca pentru un teren de la periferia municipiului

Cei de la NewsIn ne informeaza ca Regionala de Cai Ferate Cluj, Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca se judeca intens si cu spor pentru recunoasterea posesiei unui teren de la periferia municipiului, teren ocupat, momentan, de aproximativ 450 de romi. Se pare ca CFR a inaintat acum cateva luni o cerere de ordonanta presedintiala in speranta ca problema va fi[...]

Citeste mai mult
coming back soon