Leonardo DiCaprio si-a vandut vila din Malibu cu 17,3 milioane de dolari. Vezi ce-ar putea sa-si cumpere in Cluj cu acesti bani!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Proaspatul castigator al Globului de Aur pentru cel mai bun actor si favoritul premiilor Oscar si-a vandut proprietatea din Malibu pe care platise in 2002, 6 milioane de dolari.

DiCaprio si-a vandut vila din Malibu cu 17,3 milioane de dolari. Vezi ce-ar putea sa-si cumpere in Cluj cu aceasta suma!Dupa doi ani de incercari, in care pretul vilei de pe malul Oceanului Pacific a suferit scaderi repetate, incepand cu 23 milioane de dolari in 2012, redus anul trecut la 19 milioane, Leonardo DiCaprio a reusit sa gaseasca un cumparator generos, dispus sa plateasca aceasta suma uriasa.

Si pentru ca orice este posibil in viata, ne-am gandit sa-i oferim actorului cateva variante sa-si investeasca banii in proprietati imobiliare din Cluj. In primul rand, il sfatuim pe Leonardo sa-si transforme banii in lei sau euro, pentru ca piata imobiliara locala functioneaza doar in aceste monede. Astfel, avem la dispozitie putin peste 12,7 milioane de euro (57,6 milioane de lei) conform cursului BNR de astazi.

Indicele Blitz Imobiliare pentru luna ianuarie a fost de 982 euro/mp, ceea ce inseamna ca starul din The Wolf of Wall Street ar putea sa-si cumpere, de exemplu, 258 de apartamente cu doua camere, cu o suprafata de 50 mp fiecare! Daca, in schimb, ar prefera o zona noua, precum Florestiul, ar putea cumpara aici 486 de apartamente cu aceleasi carcateristici, tinand cont de indicele Blitz care a raportat o valoare medie de 522 euro/mp pentru apartamentele din cea mai mare comuna din tara.

Ne este greu sa credem ca o vedeta ar fi interesata de apartamente de vanzare, asa ca ne vom indrepta atentia spre locuintele cu cel mai ridicat grad de confort. In acest moment, cea mai scumpa casa din baza de date a companiei Blitz Imobiliare, este o proprietate din Andrei Muresanu, cu o suprafata utila de 360 mp si un teren de 2800 mp, la un pret public de 1,1 milioane de euro. DiCaprio ar putea sa-si cumpere 12 astfel de proprietati insa va trebui sa umble si la contul din banca pentru taxe si comisioane.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Case de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.