fbpx Yandex.Metrica

Lansarea oficială a site-ului Blitz VIP

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

HomepageSuntem încântați să anunțăm lansarea site-ului dedicat proiectului Blitz VIP, www.blitzvip.ro.
Acesta vine în întâmpinarea clienților noștri, cu un design nou, fresh, prietenos, intuitiv, menit să faciliteze navigarea și să le ofere o experiență plăcută.
“Dorința noastră în cadrul acestei comunități este să susținem atât partenerii implicați, cât și posesorii cardului Blitz VIP. Pe noul site, fiecare partener are pagina lui dedicată pe care se găsesc toate informațiile de interes pentru utilizator. Rolul nostru ca și promotori este să le reamintim constant posesorilor de carduri de utilitatea acestuia până în momentul în care acțiunea de a-l folosi va deveni un automatism.” afirmă coordonatoarea proiectului.

“Facem demersuri în acest sens, așadar de luni au început difuzările spoturilor despre cardul Blitz VIP pe radiourile locale.”, adaugă aceasta.

“Într-un an și jumătate ne-am propus și am reușit să încheiem parteneriate cu peste 270 de companii de top, cunoscute atât pe plan local, cât și național, din peste 40 de domenii de activitate. În prezent, proiectul se focusează pe comunitatea clujeană creată din peste 11.000 posesori carduri Blitz VIP, cu care partenerii noștri au posibilitatea să interacționeze direct prin canalele de comunicare puse la dispoziție de către noi. Astfel, acest aspect aduce un plus de transparență și de vizibilitate pentru toate părțile implicate în cadrul proiectului.” mărturisește Cătălin Priscorniță, CEO-ul companiei.

Printre funcționalitățile site-ului www.blitzvip.ro se numără:

  • secțiunile “promoțiile lunii” și “promoții speciale”, care prezintă în timp real ofertele partenerilor, diferența dintre acestea fiind tipul promoției și perioada valabilității acesteia;
  • secțiunea de FAQ unde sunt centralizate și înglobate întrebările cele mai des primite;
  • secțiunea “verifică posesor card” unde partenerii au posibilitatea de a verifica validitatea unui card.

Un alt aspect foarte important este că utilizatorul va putea interacționa cu noi, trimițându-ne feedback despre experiența avută la un anumit partener.

Blitz VIP are o viziune foarte clară și o strategie foarte bine definită.

“Până la finalul anului 2017, estimăm o creștere de peste 500 de parteneri comerciali și peste 30.000 posesori carduri distribuite inteligent.”, precizează Cătălin Priscorniță. “Deoarece se dorește o evoluție a proiectului, noul an va veni cu surprize “la pachet” pentru partenerii comerciali, ierarhizarea lor fiind una dintre strategiile care se dorește a fi implementată”, adaugă acesta.

Blitz VIP este într-o continuă dezvoltare, noul site fiind dovada progresului. Credem și susținem relațiile de câștig-câștig, așadar în perioada următoare pe noul site www.blitzvip.ro vor apărea noi funcționalități și noi servicii benefice atât pentru partenerii comerciali, cât și pentru posesorii cardului.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 3 ani 0 Comentarii

Lansarea oficială a paginii de facebook Blitz VIP

Odată cu atingerea pragului de 350 de parteneri în cadrul proiectului Blitz VIP dorim să anunțăm lansarea oficială a paginii de facebook Blitz VIP, un proiect în continuă dezvoltare și consacrat pe piața clujeană de aproximativ 2 ani. Blitz VIP este un proiect inovativ, unic pe piața de real estate din România, materializat printr-un card cu reduceri consistente de până[...]

Citeste mai mult
Acum 5 ani 0 Comentarii

Lansare oficiala Blitz VIP - proiect conceput, sustinut si implementat de Blitz Imobiliare

Blitz Imobiliare lanseaza oficial proiectul Blitz VIP. Dupa 5 ani de activitate pe piata clujeana Blitz Imobiliare, un brand consacrat in Cluj-Napoca vine in atentia clientilor sai cu un proiect inovativ menit sa le rasplateasca acestora alegerea facuta si sa ii incurajeze pe viitorii potentiali clienti sa aleaga brandul Blitz. Proiectul Blitz VIP este dedicat in special clientilor Blitz, care[...]

Citeste mai mult
Acum 2 ani 0 Comentarii

Rezumat 2018 şi perspective 2019 pentru Blitz Imobiliare

Vă mulțumim că aţi fost alături de noi în 2018 și că împreună am crescut, ne-am dezvoltat și am conturat relații temeinice bazate pe încredere, seriozitate, comunicare, profesionalism. Pentru acest an, focusul nostru a fost pe o creştere şi consolidare din toate punctele de vedere: echipă, instrumente, procese, beneficii, şi nu în ultimul rând un nou sediu. Blitz într-o privire:[...]

Citeste mai mult
coming back soon