fbpx Yandex.Metrica

Lansarea oficială a paginii de facebook Blitz VIP

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Lansare pagina Facebook Blitz VIP

Odată cu atingerea pragului de 350 de parteneri în cadrul proiectului Blitz VIP dorim să anunțăm lansarea oficială a paginii de facebook Blitz VIP, un proiect în continuă dezvoltare și consacrat pe piața clujeană de aproximativ 2 ani.

Blitz VIP este un proiect inovativ, unic pe piața de real estate din România, materializat printr-un card cu reduceri consistente de până la 100%, care oferă accesul într-o comunitate exclusivistă formată din branduri cunoscute la nivel local, național sau internațional. Anul acesta, proiectul a fost premiat la Gala Imobiliarelor, ca fiind “Cel mai creativ concept de marketing”.

“Pagina de facebook vine ca o susținere pentru site-ul blitzvip.ro lansat la începutul acestui an și totodată va fi un mijloc prin care vom comunica promoții din partea partenerilor, campaniile pe care le vom desfășura împreună cu aceștia.” menționează Cătălin Priscorniță, CEO Blitz.

“Vrem să răsplătim fidelitatea persoanelor care au fost aproape de noi și care au crezut în proiectul Blitz VIP, motiv pentru care în continuare vom pregăti tot mai multe surprize. Dorim să creăm o comunitate puternică, care să fie conștientă de valoarea și de utilitatea cardului Blitz VIP.” adaugă acesta.

Pagina de facebook va fi un mijloc de comunicare mai rapid, care sperăm să ne aducă mai aproape de membrii comunității, de utilizatorii activi ai cardului. În prezent sunt peste 13.000 posesori de carduri, printre care se numără atât clienții noștri, cât și angajați ai unor companii de IT, multinaționale, bănci, cu care am reușit să legăm colaborări, în spiritul relației de câștig-câștig, care ne definește în toate acțiunile pe care le întreprindem.
O parte din companiile colaboratoare care au ales să ofere “un pachet consistent de beneficii” se găsesc pe http://www.blitzvip.ro/b2b4employees.

“Deoarece dorim să creștem împreună, vă îndemnăm să ne lăsați feedback-uri pe pagina de facebook Blitz VIP și să ne împărtășiți din experiențele avute la partenerii noștri. De asemenea, dacă aveți recomandări sau sugestii, așteptăm mesajele voastre. Blitz VIP s-a născut din dorința de a oferi mai mult, de a fi peste așteptările oamenilor cu care interacționăm. Până acum, am crescut cu pași mici, dar siguri și am reușit să creăm un proiect ale cărui “ramuri” se vor diversifica în perioada următoare.” afirmă coordonatoarea proiectului.

Pentru a vedea lista completă a partenerilor comerciali accesați blitzvip.ro. De asemenea, pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în cadrul proiectului, vă invităm să dați un like paginii Blitz VIP.

Mulțumim!
Echipa Blitz

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 5 ani 0 Comentarii

Lansare oficiala Blitz VIP - proiect conceput, sustinut si implementat de Blitz Imobiliare

Blitz Imobiliare lanseaza oficial proiectul Blitz VIP. Dupa 5 ani de activitate pe piata clujeana Blitz Imobiliare, un brand consacrat in Cluj-Napoca vine in atentia clientilor sai cu un proiect inovativ menit sa le rasplateasca acestora alegerea facuta si sa ii incurajeze pe viitorii potentiali clienti sa aleaga brandul Blitz. Proiectul Blitz VIP este dedicat in special clientilor Blitz, care[...]

Citeste mai mult
Acum 4 ani 0 Comentarii

Lansarea oficială a site-ului Blitz VIP

Suntem încântați să anunțăm lansarea site-ului dedicat proiectului Blitz VIP, www.blitzvip.ro. Acesta vine în întâmpinarea clienților noștri, cu un design nou, fresh, prietenos, intuitiv, menit să faciliteze navigarea și să le ofere o experiență plăcută. “Dorința noastră în cadrul acestei comunități este să susținem atât partenerii implicați, cât și posesorii cardului Blitz VIP. Pe noul site, fiecare partener are pagina[...]

Citeste mai mult
Acum 4 ani 0 Comentarii

Blitz a fost nominalizat la Game of Tribes, ediția 2016! Votează-ne și tu!

Game of Tribes, singurul eveniment din Cluj-Napoca în cadrul căruia publicul clujean propune campaniile de marketing locale și brandurile a la Cluj care merită să fie recompensate și premiate, este la a doua ediție. În perioada 9-22 septembrie, clujenii și-au nominalizat favoriții pe site-ul evenimentului www.got.marketing-tribe.ro, urmând ca până în 8 octombrie să îi și voteze. Compania Blitz a fost[...]

Citeste mai mult
coming back soon