Yandex.Metrica

Lansare oficiala Blitz VIP – proiect conceput, sustinut si implementat de Blitz Imobiliare

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

vip-blogBlitz Imobiliare lanseaza oficial proiectul Blitz VIP. Dupa 5 ani de activitate pe piata clujeana Blitz Imobiliare, un brand consacrat in Cluj-Napoca vine in atentia clientilor sai cu un proiect inovativ menit sa le rasplateasca acestora alegerea facuta si sa ii incurajeze pe viitorii potentiali clienti sa aleaga brandul Blitz. Proiectul Blitz VIP este dedicat in special clientilor Blitz, care prin intermediul cardului VIP vor avea acces intr-o comunitate exclusivista unde vor beneficia de o serie de avantaje si oferte personalizate din partea partenerilor Blitz , intarind astfel increderea in relatia de castig-castig promovata atat in randul clientilor cat si a partenerilor si colaboratorilor.

Cum poti intra in posesia unui Card VIP?
Iti rasplatim fidelitatea fata de brandul nostru, oferindu-ti astfel la finalizarea unei tranzactii de vanzare-cumparare un card VIP. Prin intermediul acestui card vei avea acces in Comunitatea Blitz VIP unde vei intalni un numar semnificativ de companii, lideri de piata din diverse domenii de activitate, care vor fi la dispozitia ta, beneficiind astfel de discounturi, oferte promotionale, pachete personalizate ce vor raspunde nevoilor tale. Achizitionarea unui imobil, presupune de multe ori inceperea unei noi etape in viata unui om, de aceea am decis sa le oferim clientilor nostri posibilitatea de a avea acces intr-o maniera avantajoasa, ordonata si transparenta la serviciile si produsele firmelor de top de pe piata clujeana.” a declarat Cristiana Alexandra Nastase, project manager Blitz VIP.

Cardul Blitz VIP este un produs nascut din filozofia companiei noastre, aceea de a oferi clientilor Blitz o gama de servicii tot mai complexe, complementare serviciilor de intermediere imobiliara, creand astfel o comunitate bazata pe transfer de valoare, excelenta si profesionalism. Atat cardul  VIP ca instrument de acces, cat si comunitatea Blitz VIP, detin un rol important in strategia de dezvoltare a companiei Blitz Imobiliare, acestea venind ca un raspuns al rezultatelor inregistrate in palmaresul Blitz in ultimii 5 ani. “, a completat  Catalin Priscornita, managerul general al companiei imobiliare Blitz.

De ce avantaje beneficiezi prin intermediul Cardului VIP?

  • reduceri insemnate la partenerii Blitz
  • perioada nelimitata de valabilitate
  • dinamica partenerilor si diversitatea acestora
  • calitatea serviciilor si produselor oferite de partenerii nostri strategici
  • bonusuri si recompense periodice
  • exclusiv pentru membrii Comunitatii Blitz VIP
  • dezvoltarea continua a retelei de parteneri

Proiectul Blitz VIP se bazeaza pe transferul de valoare, profesionalism si excelenta.

Prin intermediul cardului Blitz VIP, membrii comunitatii au acces la o gama variata de produse si servicii ale unor companii de top din diverse domenii de business, de la producatori de mobila si firme de design pana la restaurante, clinici si saloane de cosmetica. Acestia vor beneficia de avantaje semnificative in achizitionarea unor produse sau la folosirea anumitor servicii. Aceste avantaje si beneficii pot fi materializate in discounturi procentuale, servicii personalizate, cadouri, premii speciale etc.

Partenerii proiectului Blitz VIP sunt nume importante care activeaza in Cluj: Naturlich, Opera Plaza, WoodCore, Simacek, Chic Ville,  Nea Garden,  Novalex , Engels Bistro, Euro GSM, Club Moving, Capriccio, City Plaza, Marlex, Golden Tulip Dome,  Forbec, Stone System, Valachia, Fenster Design, Indigo, Floors4You, Headline, Jais Decor, Koncepto, Home Couture, Perpetuum, Flower Power etc.
Alaturi de companiile mentionate mai sus vor exista si alti jucatori importanti de pe piata clujeana, mentinand astfel un nivel ridicat in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul serviciilor si produselor oferite.

Proiectul Blitz VIP este conceput sa se deruleze pe o perioada lunga de timp. Credem cu tarie ca acest proiect va avea un impact pozitiv pe piata clujeana, conectand mai multe sfere de activitate si dezvoltand astfel o comunitate solida si valoroasa ce va aduce rezultate exceptionale si va intari astfel increderea in relatiile de castig-castig.

Detalii suplimentare: www.blitz–imobiliare/vip

Echipa Blitz

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 4 ani 0 Comentarii

Lansarea oficială a paginii de facebook Blitz VIP

Odată cu atingerea pragului de 350 de parteneri în cadrul proiectului Blitz VIP dorim să anunțăm lansarea oficială a paginii de facebook Blitz VIP, un proiect în continuă dezvoltare și consacrat pe piața clujeană de aproximativ 2 ani. Blitz VIP este un proiect inovativ, unic pe piața de real estate din România, materializat printr-un card cu reduceri consistente de până[...]

Citeste mai mult
Acum 4 ani 0 Comentarii

Lansarea oficială a site-ului Blitz VIP

Suntem încântați să anunțăm lansarea site-ului dedicat proiectului Blitz VIP, www.blitzvip.ro. Acesta vine în întâmpinarea clienților noștri, cu un design nou, fresh, prietenos, intuitiv, menit să faciliteze navigarea și să le ofere o experiență plăcută. “Dorința noastră în cadrul acestei comunități este să susținem atât partenerii implicați, cât și posesorii cardului Blitz VIP. Pe noul site, fiecare partener are pagina[...]

Citeste mai mult
Acum 5 ani 0 Comentarii

Blitz a fost nominalizat la Game of Tribes, ediția 2016! Votează-ne și tu!

Game of Tribes, singurul eveniment din Cluj-Napoca în cadrul căruia publicul clujean propune campaniile de marketing locale și brandurile a la Cluj care merită să fie recompensate și premiate, este la a doua ediție. În perioada 9-22 septembrie, clujenii și-au nominalizat favoriții pe site-ul evenimentului www.got.marketing-tribe.ro, urmând ca până în 8 octombrie să îi și voteze. Compania Blitz a fost[...]

Citeste mai mult
coming back soon