Lansare oficiala BLITZ Network!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Suntem incantati sa va anuntam ca lansam oficial proiectul BLITZ Network.

BLITZ Network este un proiect cu bataie lunga si are ca obiectiv principal fragmentarea pietei imobiliare din Cluj-Napoca in domenii si sectoare specifice, clientii nostri avand, astfel, posibilitatea de a filtra informatiile si de a accesa ofertele active fara a se pierde in detalii irelevante.

BLITZ Network este un proiect de nisa care ofera celor interesati de piata imobiliara puncte controlate de imersie in multitudinea de cereri si oferte.

Reteaua BLITZ acopera intregul spectru al pietei locale, de la apartamentele inchiriabile sau de vanzare sau spatii de toate tipurile, pana la terenurile din proximitatea urbei.

BLITZ Network este compus din urmatoarele portaluri:

http://www.apartamente-vanzare-cluj.ro/

http://www.cluj-case.ro/

http://www.inchiriere-apartamente-cluj.ro/

http://www.clujapartamente.ro/

http://www.cluj-spatii.ro/

http://www.cluj-terenuri.ro/

http://www.blitz-imobiliare.ro/

BLITZ Network a fost conceput in cheie organica, echipa noastra contribuind in mod constant si continuu la dezvoltarea site-urilor de nisa.

Scopul nostru declarat este cel de a oferi clientilor nostri sansa de a anula timpii morti si de a accesa informatiile cautate in mod eficient si constructiv, motiv pentru care va anuntam ca vom perfectiona motoarele de cautare in mod periodic si vom verifica ofertele pentru a nu va pune in trista situatie de a opera cu informatii invalide.

Speram ca reteaua BLITZ sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra si sa va ofere cea mai eficienta modalitate de implicare in piata imobiliara din Cluj-Napoca.

Echipa Blitz Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.