Yandex.Metrica

Kingdom Tower, cladire de 1.000 metri inaltime! Imagini spectaculoase!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Daca nu au reusit inca sa cucereasca spatiul prin calatorii pe alte planete sau pe Luna, arabii vor sa o faca pas cu pas de pe Pamant. In 5 ani de zile ei vor dezvolta o cladire mai inalta decat Burj Khalifa, care masoara 828 de metri!

Kingdom Tower, cladirea de 1.000 de metri inaltime va fi astfel cea mai inalta cladire de pe Glob. Proiectul a fost realizat de Adrian Smith, arhitectul care a fost implicat si in proiectul Burj Khalifa, explicand astfel, de ce in antichitate si in evul mediu “creatorii” erau apoi izolati sau chiar eliminati.

Cel mai bogat om din Orientul Mijlociu, printul Al-Waleed bin Tatal, va fi “sponsorul” proiectului, el scotand din buzunar 20 de miliarde de dolari. Proiectul va cuprinde, pe langa turnul gigant, un mic oras construit de la zero. Kingdom Tower va gazdui un hotel, cu toate facilitatile precum si cel mai inalt observator din lume.

Sursa: www.sport.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Galerie foto:

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Topul celor mai inalte cladiri din lume

Conform celor de la Business Insider (via www.zf.ro), urmatorul val de constructii de zgarie nori va avea loc nu pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, asa cum s-ar putea crede in urma unei prime si superficiale analize, ci pe teritoriul asiatic. Cele mai inalte cladiri de pe planeta vor fi construite in Japonia, China si in Emiratele Arabe. Aceste proiecte[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Cel mai inalt turn de telecomunicatii din lume!

Japonia este detinatoarea noului record mondial in privinta celei mai inalte cladiri de telecomunicatii, dupa ce lucrarile la Tokyo Sky Tree au fost terminate inainte de termen. Astfel, cu cei 634 de metri ai sai, noul turn depaseste Canton Tower din Guangzhou si devine a doua cea mai inalta cladire din lume dupa celebra Burj Khalifa din Dubai. Turnul, prevazut[...]

Citeste mai mult
coming back soon