Yandex.Metrica

Iulius Mall isi extinde investitia din Cluj-Napoca!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Grupul Iulius este foarte aproape de a-si extinde investitia de pe malul lacului din Gheorgheni cu alte doua cladiri de birouri. Proiectul urbanistic pentru cele doua cladiri, Tower Business Center si Lake Side Business Center, a obtinut deja avizul Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului si Urbanism(CTATU) si urmeaza sa obtina acordul Consiliului Judetean, acesta fiind proprietarul de drept al terenului unde urmeaza sa se desfasoare investitia, teren administrat de Univers T.

“Se stie ca Iulius Mall a incheiat o asociere cu Univers T prin care a obtinut terenul pe care a construit complexul comercial. In prezent, proprietarii acestui complex planuiesc sa se extinda cu investitia. Pentru a obtine acordul Consiliului Local in privinta acestui proiect urbanistic, reprezentantii Iulius Mall au obligatia mai intai sa incheie o intelegere cu noi, administratia judeteana, avand in vedere ca noi suntem proprietarii terenului(…)”, a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Cele doua cladiri vor avea zece, respectiv patru etaje, iar reprezentantii Iulius Mall au acceptat sa achite 3.600 de euro pe luna pe perioada desfasurarii lucrarilor celor de la Univers T, pentru a compensa neplacerile viitorului santier, respectiv efectele negative asupra activitatii hotelului.

Extinderea Iulius Mall presupune extinderea asocierii cu Univers T, ceea ce inseamna majorarea redeventei. Aceasta va creste cu minim 10.894 de euro pe luna, adica 130.728 de euro pe an. Aceasta suma minima va fi incasata de Univers T de la Iulius Mall, indiferent daca investitia aduce sau nu profit. Ulterior, Iulius Mall va avea obligatia sa achite 25% din profitul anual, asa cum s-a intamplat si in cazul complexului comercial.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: urbanistii primariei au aprobat cladirea de birouri Iulius Group

„Ziua de Cluj” ne informeaza ca proiectul de birouri propus de Iulius Group pe malul lacului din Gheorgheni a fost avizat ieri de Comisia de Amenajare a Teritoriului si Urbanism din cadrul primariei. In ciuda faptului ca foarte prospera companie „responsabila” de Iulius Mall intentioneaza, inca de anul trecut, sa demareze lucrarile la respectivul imobil, lucrurile au fost tergiversate pe[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

S-a deschis Hotelul "Univers T"

Suntem informati, via mediafax.ro, ca tocmai s-au finalizat lucrarile de reabilitare ale Hotelului "Univers T". Aflat sub patronajul Consiliului Judetean Cluj, hotelul a intrat in procesul de modernizare in anul 2008. Investitia a costat aproximativ 3,5 milioane de euro. Imobilul a fost construit in 1985 si a trecut sub patronajul Consiliului Judetean Cluj la inceputul anilor '90. Departe de a[...]

Citeste mai mult
coming back soon