Yandex.Metrica

Investitie olandeza in parcul industrial din Apahida!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

La sfarsitul anului trecut, intr-un articol de pe blogul nostru, va anuntam despre mai multe investitii in noi centre logistice si spatii de productie in zona Clujului. Desi nu se cunosc foarte multe date in prezent, cert este ca discutiile sunt foarte avansate intre Primaria Apahida si o companie olandeza, pentru ca aceasta sa investeasca aproximativ 20 de milioane de euro in parcul industrial din Apahida si sa creeze astfel peste 150 de noi locuri de munca.

“Nu pot sa va spun inca numele firmei pentru ca urmeaza sa mai discutam cu aceasta companie. Au spus ca vor sa primeasca unele facilitati, dar totul depinde de negocieri” a declarat primarul comunei Apahida, domnul Ionel Farcas. Se pare ca o noua runda de discutii va avea loc in luna ianuarie, cand o delegatie olandeza urmeaza sa ajunga in Romania.

Parcul industrial din Apahida(Nervia) se intinde pe o suprafata de 23,8 hectare de teren, avand constructii in suprafata totala de 12 hectare si este o investitie privata. Parcul beneficiaza de o pozitie deosebita, fiind situat doar la 11 km de centrul Clujului si la numai 2,5 km de aeroport.

“Avem acolo introduse toate facilitatile si ne putem dezvolta zona. Avem nevoie de investitii pentru a creste puterea economica a comunei. Daca firma olandeza va veni la noi, atunci vom avea inca 150 de locuri de munca pentru oamenii din localitate. Investitia de 20 de milioane de euro va aduce venituri suplimentare la bugetul local”, a mai spus domnul Ionel Farcas.

Se stie ca firma olandeza este specializata in producerea de ambalaje pentru industria alimentara, iar divizia de la Cluj ar urma sa produca ambalaje pentru dulciuri.

Sursa: www.stiridecluj.ro

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Un nou parc industrial la Turda!

In ultimii ani, in afara de parcurile industriale ale Consiliului Judetean Cluj, dezvoltate prin intermediul companiei Tetarom, in zona au aparut si alte astfel de constructii: Nervia din Apahida, Arc Parc Industrial Dej sau REIF din Campia Turzii. Suntem anuntati ca demareaza lucrarile la un proiect de 200 de milioane de euro, ce urmeaza a fi dezvoltat de catre spaniolii[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Investitii noi in sectorul industrial din judetul Cluj

Suntem informati, via ziuadecluj.ro, ca sectorul industrial clujean a inregistrat in luna aprilie o crestere substantiala. Conform reprezentantilor companiei de consultanta IBC Focus, au fost anuntate nici mai mult nici mai putin decat 12 investitii, dintre care 2 foarte ample. Remarcam, in primul rand, dinamica investitionala a celor de la IMM Hydro Est, companie care a demarat lucrarile la o[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Tiriac investeste in terenuri agricole!

Omul de afaceri Ion Tiriac, dupa o perioada de liniste si de analiza a situatiei post-criza, a hotarat ca ar fi o miscare inteligenta sa activeze si in alte domenii, cum ar fi agricultura, IT-ul si energia regenerabila. Astfel, el si-a anuntat intentia de a achizitiona terenuri agricole si, in acelasi timp, de a dezvolta un proiect in agricultura in[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.