Yandex.Metrica

Interesul publicului față de piața imobiliară s-a dublat anul acesta

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Interesul publicului pentru piața imobiliară a crescut cu peste 100% în anul acesta, ca urmare a preocupărilor persoanelor pentru acest domeniu.

Compania Blitz Imobiliare este cea mai vizibilă agenție din domeniu la nivel local, fiind prezentă în majoritatea căutărilor privind piața imobiliară pe motorul de căutare Google.

Anul acesta Blitz Imobiliare a înregistrat o creștere procentuală a solicitărilor venite de la clienți, după cum urmează:

Ianuarie 2016/2017: 79%
Februarie 2016/2017: 64%
Martie 2016/2017: 89%
Trimestrul I 2016/ 2017: 76,8%

Grafic crestere procentuala Blitz Imobiliare

Conform datelor oficiale furnizate de Google pentru Blitz Imobiliare și folosind ca barometru paginile noastre, putem afirma că există o creștere masivă privind interesul în imobiliare.

Cifrele oferite arată că în luna aprilie 2016 au fost înregistrate 212,365 de căutări privind piața imobiliară pe Google, iar în aceeași lună a anului acesta au fost realizate 450,337 căutări. Deci o creștere de 112%, în comparație cu anul trecut.

Aceste cifre reflectă căutările pe mobil și pe desktop privind piața imobiliară, însă segmentate acestea arată în felul următor:

Număr de căutări pe desktop:

Aprilie 2016: 133,353
Aprilie 2017: 267,992

Număr de căutări pe mobil:

Aprilie 2016: 79,012
Aprilie 2017: 182,345

Grafic cautari piata imobiliara

Trebuie menționat faptul că a avut loc în primul trimestru al anului 2016 o scădere din punctul de vedere al afișărilor pe motoarele de căutare privind piața imobiliară din România, însă situația s-a redresat și în al doilea trimestru s-a remarcat o creștere constantă.

Toate acestea au avut ca efect aplicarea legii de dare în plată. Aceasta permite debitorilor care nu își mai pot plăti creditul către bancă să devină liberi de orice datorie după ce depun o notificare către bancă în acest sens.

Ca urmare a acestor date furnizate se ajunge la concluzia că piața imobiliară devine un domeniu tot mai căutat pe motoarele de căutare și nu numai, iar solicitările venite din partea clienților continuă să crească.

Echipa Blitz

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Investitorii straini sunt interesati de piata imobiliara din Romania

Piata imobiliara din Romania isi revine in simtiri, iar primul semn care ne obliga sa luam in calcul o revitalizare de lunga durata este interesul crescut al investitorilor straini pentru spatiul economic local. Suntem informati intr-un articol publicat pe www.wall-street.ro ca una dintre cele mai importante companii de consultanta imobiliara, Jones Lang LaSalle, a evaluat in aceasta prima parte a[...]

Citeste mai mult
Acum 2 ani 0 Comentarii

Blitz nominalizată "Agenția Anului" în Cluj-Napoca (în 2016)

În 2016, la Gala Profesioniștilor în Imobiliare care a avut loc la București, Blitz Imobiliare a primit două premii: "Cea mai mare Agenție Imobiliară din Cluj-Napoca" și "Cel mai puternic Brand din România" pentru anul 2015.   Anul acesta suntem nominalizați la categoria "Agenția Anului" în cadrul aceluiași eveniment susținut de CPI (Clubul Profesioniștilor în Imobiliare). Evenimentul va avea loc[...]

Citeste mai mult
Acum 6 ani 0 Comentarii

Noua Casa, solutia gasita de stat pentru a iesi din „ecuatia imobiliara”? Ce se va intampla cu preturile?

Intr-un articol-interviu realizat de catre Efin.ro pentru portalul Ziare.com, colegul nostru Leonard Munteanu  a facut o analiza comparata a programelor Prima Casa si Noua Casa. Va prezentam mai jos articolul pe larg: Proiectul "Prima Casa" va fi transformat in "Noua Casa", destinat doar pentru achizitia de locuinte noi, potrivit programului de guvernare 2013-2016 al Cabinetului Ponta II. Problema care apare[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.