Yandex.Metrica

Indicele BLITZ mai 2015: S-au scumpit apartamentele din Cluj, dar s-au ieftinit la periferie!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In luna mai, preturile medii publice ale apartamentelor din Cluj-Napoca au crescut, indiferent de gradul lor de confort. Acest lucru a fost inregistrat de indicele Blitz care a raportat o valoare de 1.033 euro/mp pentru Cluj-Napoca si valori in crestere atat pentru locuintele cu 1 si 2 camere, cat si pentru cele cu un grad mai ridicat de confort, de 3, 4 si peste 4 camere.

Indice BTZ mai 2015

In schimb, in cazul apartamentelor din Cluj si imprejurimi(Floresti, Baciu, Apahida) situatia este diametral opusa, indicele Blitz raportand valori in scadere, cu o singura exceptie, apartamentele cu 4 si peste 4 camere. Acest lucru este absolut justificat, dat fiind faptul ca acest tip de locuinta se intalneste mai ales in blocurile noi din Cluj-Napoca, dezvoltatorii de la periferie avand foarte putine unitati de acest tip in lipsa cererii.

indice-1

Topul Clujului este dominat si in aceasta luna de cartierele vechi!

1. Centru
2. Zorilor
3. Gheorgheni
4. Grigorescu
5. Europa

indice-2

Indicele Blitz prezinta media preturilor publice ale apartamentelor de vanzare din Cluj, exprimata in euro/mp.

Indicele Blitz tine cont de specificul pietei locale si de harta imobiliara a Clujului, oferind valori medii diferentiate pentru apartamentele din municipiul Cluj-Napoca si cele din comunele invecinate(Floresti, Baciu, Apahida).

Studiul a fost realizat pe un esantion reprezentativ de 2.135 oferte imobiliare publice din baza de date Blitz.

Indicele Blitz completeaza oferta de materiale, aplicatii si instrumente pe care Blitz le ofera gratuit clientilor sai pentru ca acestia sa se familiarizeze cu termenii si tehnicile cu care opereaza piata imobiliara.

Echipa Blitz Imobiliare

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

In luna aprilie indicele Blitz Imobiliare din cele mai importante cartiere ale Clujului a depasit 1000 euro/mp! Vezi care este exceptia!

Un singur cartier clujean s-a situat sub pragul psihologic de 1.000 de euro/ mp, in ceea ce priveste pretul mediu public al apartamentelor de vanzare. Desi au castigat 39 de euro/mp in numai patru luni, apartamentele din Manastur au ramas in continuare cele mai accesibile apartamente de vanzare din Cluj-Napoca. Pretul mediu public al unui apartament din Manastur, conform indicelui[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Apartamentele din Cluj-Napoca mai scumpe in primul trimestru fata de sfarsitul anului trecut! Vezi care sunt preturile!

Indicele mediu Blitz pentru apartamentele de vanzare din municipiul Cluj-Napoca, in primele trei luni ale anului, a raportat valoarea de 983 euro/mp, fata de 978 euro/mp la sfarsitul anului trecut.In acelasi timp, pretul mediu al apartamentelor din municipiu si din localitatile vecine s-a mentinut la un nivel relativ constant, 862 euro/mp fata de 861 euro/mp la finele lui 2013. In[...]

Citeste mai mult
coming back soon