Yandex.Metrica

Indicele BLITZ aprilie 2015: cartierele vechi domina topul Clujului!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

indice aprilieIndicele Blitz a inregistrat in luna aprilie a acestui an valoarea medie de 1.027 euro/mp pentru apartamentele de vanzare din Cluj, cea mai mare valoare dupa criza imobiliara.

Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, indicele Blitz a inregistrat o crestere de 3,74% a preturilor publice pentru apartamentele de vanzare din Cluj si de o crestere de numai 1,51% pentru apartamentele de vanzare din Cluj si vecinatati(Floresti, Baciu, Apahida).

Analizand datele din tabelul de mai jos, putem observa faptul ca apartamentele cu 2 camere din Cluj sunt cele care s-au apreciat cel mai mult +6,06%. La polul opus se afla apartamentele cu 4 camere din zona Cluj si vecinatati, care s-au depreciat fata de aprilie 2014 cu -1,42%.

Indicele Blitz aprilie 2015

Cele mai scumpe apartamente de vanzare se gasesc in cartierele vechi ale orasului: Centru, Zorilor, Grigorescu si Gheorgheni, situatie nemaintalnita pe piata imobiliara clujeana in ultimii ani.

Topul cartierelor:

1. Centru 1.195 euro/mp
2. Zorilor 1.109 euro/mp
3. Grigorescu 1.103 euro/mp
4. Gheorgheni 1.097 euro/mp
5. Europa 1.089 euro/mp
6. Buna Ziua 1.041 euro/mp
7. Marasti 1.037 euro/mp
8. Manastur 958 euro/mp

Apartamentele din Floresti s-au apreciat in luna aprilie, ajungand la valoarea medie de 535 euro/mp, fata de 527 euro/mp in luna martie.

Topul cartierelor aprilie 2015

Indicele Blitz prezinta media preturilor publice ale apartamentelor de vanzare din Cluj, exprimata in euro/mp.

Indicele Blitz tine cont de specificul pietei locale si de harta imobiliara a Clujului, oferind valori medii diferentiate pentru apartamentele din municipiul Cluj-Napoca si cele din comunele invecinate(Floresti, Baciu, Apahida).

Studiul a fost realizat pe un esantion reprezentativ de 2.045 oferte imobiliare publice din baza de date Blitz.

Echipa Blitz Imobiliare

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Vezi ce preturi au apartamentele din Cluj-Napoca la finalul anului 2013!
Acum 5 ani 0 Comentarii

Indice Blitz Aprilie 2016: vezi unde se mai gasesc apartamente de vanzare sub 1.100 euro/mp!

Indicele Blitz a inregistrat in luna aprilie valoarea de 1.177 euro/mp pentru apartamentele de vanzare din Cluj-Napoca, in crestere cu 0.94% fata de luna anterioara, atunci cand s-a inregistrat valoarea de 1.166 euro/mp. Fata de inceputul anului, apartamentele din Cluj s-au apreciat deja cu 2,5 %, iar fata de aceeasi luna a anului trecut cresterea este de 14,6 %. 1.027[...]

Citeste mai mult
Acum 5 ani 0 Comentarii

Octombrie, o noua luna de crestere a preturilor apartamentelor din Cluj!

Indicele Blitz pentru apartamentele de vanzare din Cluj-Napoca a inregistrat in luna octombrie valoarea de 1.116 euro/mp, ce mai ridicata valoare de la inceputul anului, confirmand trendul de crestere. Fata de luna precedenta, apartamentele din Cluj s-au scumpit in medie cu 1%, iar fata de aceeasi luna a anului trecut cu 11,94%, o evolutie semnificativa venita pe fondul cresterii cererii.[...]

Citeste mai mult
coming back soon