Indice Blitz Aprilie 2016: vezi unde se mai gasesc apartamente de vanzare sub 1.100 euro/mp!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

p1-indiceIndicele Blitz a inregistrat in luna aprilie valoarea de 1.177 euro/mp pentru apartamentele de vanzare din Cluj-Napoca, in crestere cu 0.94% fata de luna anterioara, atunci cand s-a inregistrat valoarea de 1.166 euro/mp. Fata de inceputul anului, apartamentele din Cluj s-au apreciat deja cu 2,5 %, iar fata de aceeasi luna a anului trecut cresterea este de 14,6 %.

1.027 euro/mp costau in medie apartamentele din Cluj-Napoca in aprilie 2015!

Analizand datele din tabelele de mai jos, putem observa faptul ca evolutia preturilor medii ale apartamentelor din ultimele doua luni este similara: au crescut preturile apartamentelor cu 2 si 3 camere atat din municipiul Cluj-Napoca cat si din localitatile invecinate: Floresti, Apahida, Baciu. Acest lucru este motivat de interesul crescut pentru aceste tipuri de apartamente al clientilor ce acceseaza credite ipotecare. De asemenea, apartamentele cu o camera si garsonierele s-au apreciat in Cluj-Napoca.

TOPUL Cartierelor Clujului este dominat de Centru, Andrei Muresanu si Grigorescu. Apartamente sub 1.100 euro/mp se mai gasesc preponderent doar in Manastur, iar in celelalte cartiere doar izolat, media preturilor publice din acestea depasind acest prag. Preturile medii ale apartamentelor din Floresti stagneaza pentru prima data de la inceputul anului.

p6-indice

Indicele Blitz reprezinta un instrument statistic unic pe piata imobiliara locala si ofera informatii cu privire la media preturilor publice pentru apartamentele de vanzare din Cluj, exprimata in euro/mp.

Indicele Blitz este un produs gratuit care completeaza oferta de materiale, aplicatii si instrumente pe care Blitz le ofera clientilor si partenerilor sai pentru ca acestia sa se familiarizeze cu termenii si tehnicile cu care opereaza piata imobiliara.

Pentru calculul indicelui Blitz au fost analizate doar oferte publice, actualizate, din baza de date Blitz.

Echipa Blitz

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.