Yandex.Metrica

Indice Blitz Aprilie 2016: vezi unde se mai gasesc apartamente de vanzare sub 1.100 euro/mp!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

p1-indiceIndicele Blitz a inregistrat in luna aprilie valoarea de 1.177 euro/mp pentru apartamentele de vanzare din Cluj-Napoca, in crestere cu 0.94% fata de luna anterioara, atunci cand s-a inregistrat valoarea de 1.166 euro/mp. Fata de inceputul anului, apartamentele din Cluj s-au apreciat deja cu 2,5 %, iar fata de aceeasi luna a anului trecut cresterea este de 14,6 %.

1.027 euro/mp costau in medie apartamentele din Cluj-Napoca in aprilie 2015!

Analizand datele din tabelele de mai jos, putem observa faptul ca evolutia preturilor medii ale apartamentelor din ultimele doua luni este similara: au crescut preturile apartamentelor cu 2 si 3 camere atat din municipiul Cluj-Napoca cat si din localitatile invecinate: Floresti, Apahida, Baciu. Acest lucru este motivat de interesul crescut pentru aceste tipuri de apartamente al clientilor ce acceseaza credite ipotecare. De asemenea, apartamentele cu o camera si garsonierele s-au apreciat in Cluj-Napoca.

TOPUL Cartierelor Clujului este dominat de Centru, Andrei Muresanu si Grigorescu. Apartamente sub 1.100 euro/mp se mai gasesc preponderent doar in Manastur, iar in celelalte cartiere doar izolat, media preturilor publice din acestea depasind acest prag. Preturile medii ale apartamentelor din Floresti stagneaza pentru prima data de la inceputul anului.

p6-indice

Indicele Blitz reprezinta un instrument statistic unic pe piata imobiliara locala si ofera informatii cu privire la media preturilor publice pentru apartamentele de vanzare din Cluj, exprimata in euro/mp.

Indicele Blitz este un produs gratuit care completeaza oferta de materiale, aplicatii si instrumente pe care Blitz le ofera clientilor si partenerilor sai pentru ca acestia sa se familiarizeze cu termenii si tehnicile cu care opereaza piata imobiliara.

Pentru calculul indicelui Blitz au fost analizate doar oferte publice, actualizate, din baza de date Blitz.

Echipa Blitz

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Apartamentele din Cluj-Napoca mai scumpe in primul trimestru fata de sfarsitul anului trecut! Vezi care sunt preturile!

Indicele mediu Blitz pentru apartamentele de vanzare din municipiul Cluj-Napoca, in primele trei luni ale anului, a raportat valoarea de 983 euro/mp, fata de 978 euro/mp la sfarsitul anului trecut.In acelasi timp, pretul mediu al apartamentelor din municipiu si din localitatile vecine s-a mentinut la un nivel relativ constant, 862 euro/mp fata de 861 euro/mp la finele lui 2013. In[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

In luna aprilie indicele Blitz Imobiliare din cele mai importante cartiere ale Clujului a depasit 1000 euro/mp! Vezi care este exceptia!

Un singur cartier clujean s-a situat sub pragul psihologic de 1.000 de euro/ mp, in ceea ce priveste pretul mediu public al apartamentelor de vanzare. Desi au castigat 39 de euro/mp in numai patru luni, apartamentele din Manastur au ramas in continuare cele mai accesibile apartamente de vanzare din Cluj-Napoca. Pretul mediu public al unui apartament din Manastur, conform indicelui[...]

Citeste mai mult
Indicele Blitz februarie 2014
Acum 7 ani 0 Comentarii

"Pipera Clujului" din nou in top! Vezi cat costa apartamentele din Buna Ziua si din celelalte cartiere ale Clujului in februarie

Piata imobiliara clujeana, in sectorul vanzarilor de apartamente, raporteaza o stare de echilibru in primele doua luni ale anului 2014, conform indicelui Blitz Imobiliare. Astfel, cresterile constante de preturi publice medii din unele cartiere sunt echilibrate de scaderile de preturi din celelalte, facand ca indicele Blitz sa creasca in februarie doar cu 1 euro/mp fata de luna anterioara, ajungand la[...]

Citeste mai mult
coming back soon