Începe Regata Imobiliară!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

„Regata Imobiliară” a pornit în cursa… ofertelor! Regalul de la mare a început deja încă de joi şi poate fi vizitat până duminică, 8 august, în faţa hotelului „Rex” din Mamaia. De joi până sâmbătă, târgul este deschis publicului în intervalul orar 16,00-24,00, iar duminică între orele 11,00 şi 16,00.

Expozanţii au pregătit ofertele, iar maşinile de lux au fost parcate pentru ziua cea mare. Mii de oferte imobiliare îşi aşteaptă cumpărătorii la „Regata Imobiliară”! Vizitatorii au de unde alege, expozanţii venind în întâmpinarea celor mai exigente dorinţe. Oferta este bogată, de la garsoniere de 25.000 euro, până la vile de lux amplasate în ansambluri rezidenţiale exclusiviste. Şi pentru că este vară şi miroase a concediu, expozanţii au pregătit o ofertă bogată de locuinţe de vacanţă în ţară şi în străinătate. O casă de vacanţă este o oportunitate în această perioadă, spun mulţi specialişti imobiliari, şi asta pentru că preţurile au scăzut, iar dezvoltatorii sunt mult mai deschişi să negocieze cu clienţii. Ca urmare, cei interesaţi de o proprietate la munte vor găsi la „Regata Imobiliară” soluţii excelente.

Investiţii pe termen lung

Nici dezvoltatorii de la mare nu se lasă mai prejos şi au venit şi ei cu oferte care să-i pună pe gânduri pe cei care vor să nu stea în casa lor ori de câte ori simt nevoia de o escapadă pe litoralul românesc. Chiar dacă e criză, sunt încă investitori care îşi permit să investească în locuinţe de vacanţă în străinătate. Grecia este una dintre destinaţiile preferate de români. Este aproape de ţară, iar peisajele şi condiţiile oferite de greci fac toţi banii. De aceea, la „Regata Imobiliară” au fost aduse case de vacanţă situate chiar pe malul Mării Egee. Nu numai achiziţia unui „second home” este rentabilă pe timp de criză, ci şi cumpărarea primei locuinţe sau schimbarea celei vechi. „Regata Imobiliară” oferă vizitatorilor săi posibilitatea de a consulta cele mai bune oferte din piaţă din prezent.

Iar dacă banii nu sunt suficienţi, specialiştii financiari prezenţi în cadrul târgului vor oferi celor interesaţi cele mai bune sfaturi şi îi vor ajuta să găsească soluţii pentru a putea cumpăra proprietatea mult dorită. Pentru că organizatorii au promis „mai mult decât imobiliare”, au forţat limitele banalului cu o reprezentaţie spectaculoasă de cai putere, unde maşini premium vor atrage cu siguranţă privirile tuturor celor veniţi la „Regata Imobiliară” – evenimentul imobiliar premium al verii 2010. Fiecare seară se va termina cu un eveniment surpriză. Aşadar, nu rataţi cel mai mare târg imobiliar de la mare!
Sursa: Imopedia

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.