Yandex.Metrica

Incepe amenajarea lacului din Gheorgheni. Vezi ce facilitati va oferi vizitatorilor!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Jumatate de milion de euro! Aceasta este suma estimata de specialisti pentru amenajarea lacului de langa mall-ul din Gheorgheni.

Parcul cu o suprafata de peste 30.000 de metri patrati va fi “populat” cu peste 50 de specii de plante aduse din Italia, in total 18.000 de copaci, arbusti si flori.

“Selectia plantelor s-a realizat tinand cont de conditiile climatice din zona, printre acestea numarandu-se artarul japonez, liliacul de vara, forsithia, mahonia, marul decorativ, calinul, cornul, cotoneasterul si hortensia. Jocul cromatic va fi completat cu flori, printre acestea numarandu-se crizantemele, irisii, trandafirii, crinii, calluna, berberis si euonymus. Proiectul cuprinde amenajarea a peste 10.000 mp de gazon special, care ofera posibilitatea clujenilor de a se aseza si relaxa pe iarba precum in parcurile din marile orase europene”, au declarat reprezentantii Iulius Group.

Printre alte dotari ale parcului din Gheorgheni, mai amintim, zona de promenada, pista de alergare si un loc de joaca pentru copii.

“Iulius Group va amenaja zona verde astfel incat sa constituie si o baza de agrement pentru tineri si adulti. Revitalizarea zonei din vecinatatea lacului presupune realizarea unor alei de promenada pavate, pista pentru alergare, pista pentru ciclism cu doua sensuri si numeroase spatii de relaxare. Iulius Parc Gheorgheni va fi dotat cu peste 70 de banci pentru ca vizitatorii sa se poata bucura de aerul curat si de privelistea incantatoare oferita de Lacul de Vest. Designul modern al gradinii publice va fi completat cu mobilier urban de o inalta calitate si sisteme de iluminat cu un consum redus de energie. De asemenea, locuitorii vor avea posibilitatea sa se plimbe cu ambarcatiuni pe lac, investitia incluzand si construirea de pontoane si a unui debarcader”, a mai precizat Iulius Group.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: urbanistii primariei au aprobat cladirea de birouri Iulius Group

„Ziua de Cluj” ne informeaza ca proiectul de birouri propus de Iulius Group pe malul lacului din Gheorgheni a fost avizat ieri de Comisia de Amenajare a Teritoriului si Urbanism din cadrul primariei. In ciuda faptului ca foarte prospera companie „responsabila” de Iulius Mall intentioneaza, inca de anul trecut, sa demareze lucrarile la respectivul imobil, lucrurile au fost tergiversate pe[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Iulius Mall isi extinde investitia din Cluj-Napoca!

Grupul Iulius este foarte aproape de a-si extinde investitia de pe malul lacului din Gheorgheni cu alte doua cladiri de birouri. Proiectul urbanistic pentru cele doua cladiri, Tower Business Center si Lake Side Business Center, a obtinut deja avizul Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului si Urbanism(CTATU) si urmeaza sa obtina acordul Consiliului Judetean, acesta fiind proprietarul de drept al[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Padure-parc si gradina agrobotanica in Zorilor- noul proiect al Primariei Cluj-Napoca!

Consiliul de Administratie al USAMV( Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara) si Senatul Universitatii au aprobat asocierea cu Consiliul Local Cluj-Napoca pentru amenajarea unui parc tematic in zona situata intre cartierul Zorilor si campusul Hasdeu. In cadrul acestui acord, USAMV va pune la dispozitie primariei pentru o perioada initiala de 10 ani, o suprafata de 6 hectare de teren,[...]

Citeste mai mult
coming back soon