Yandex.Metrica

Incep lucrarile la Kingdom Tower, cel mai inalt turn din lume!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Arabii vor demara anul acesta lucrarile la cel mai inalt zgarie-nori din lume, o cladire de 1.000 de metri inaltime, pentru care vor investi circa 1,2 miliarde de dolari, conform Bloomberg.

Kingdom Tower va depasi astfel Burj Khalifa, cladire care, cu cei 828 de metri ai sai, este cea mai inalta din lume in prezent. Suprematia sa va mai dura insa inca 5 ani, 2018 fiind anul cand Kingdom Tower isi va deschide portile.

La cei 1.000 de metri ai sai, turnul va avea aproximativ 213 etaje, cu 50 de etaje mai multe decat decat Burj Khalifa. Proiectul va include un hotel, apartamente de lux, spatii de birouri si cea mai inalta platforma de observatie din lume, situata la etajul 157.

Kingdom Tower va fi construit in orasul Jeddah, unul dintre principalele porturi saudite la Marea Rosie si care, cu cei 4 milioane de locuitori ai sai, este al doilea mare oras al Arabiei Saudite.

Sursa: www.incont.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Topul celor mai inalte cladiri din lume

Conform celor de la Business Insider (via www.zf.ro), urmatorul val de constructii de zgarie nori va avea loc nu pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, asa cum s-ar putea crede in urma unei prime si superficiale analize, ci pe teritoriul asiatic. Cele mai inalte cladiri de pe planeta vor fi construite in Japonia, China si in Emiratele Arabe. Aceste proiecte[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Cel mai inalt turn de telecomunicatii din lume!

Japonia este detinatoarea noului record mondial in privinta celei mai inalte cladiri de telecomunicatii, dupa ce lucrarile la Tokyo Sky Tree au fost terminate inainte de termen. Astfel, cu cei 634 de metri ai sai, noul turn depaseste Canton Tower din Guangzhou si devine a doua cea mai inalta cladire din lume dupa celebra Burj Khalifa din Dubai. Turnul, prevazut[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.