Yandex.Metrica

Incep lucrarile la Centura Florestiului!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Dupa o intarziere de 6 luni, primarul Florestiului anunta demararea lucrarilor drumului de centura ce va lega comuna clujeana de cartierul Grigorescu.

“Eu cred ca lucrarile vor incepe saptamana viitoare si sunt lucrari care pot fi executate in aceasta toamna, pentru ca exista multe poduri si podete”, a declarat Horia Sulea, primarul Florestiului.

Lucrarile ar fi trebuit sa inceapa inca din luna mai insa o parcela de teren delimitata gresit a amanat startul.

“Omul, in necunostinta de cauza, si-a imprejmuit o proprietate si a zis ca de ce sa o imprejmuiasca pe proprietate, de ce sa nu se extinda putin?”, a completat primarul.

Locuitorii din zona abia asteapta sa circule pe noul drum, avand in vedere ca actualul este impracticabil in conditii de iarna sau atunci cand ploua.

“Drumul ar prinde foarte bine. Mai ales in timpul scolii, trebuie sa iti iei doua perechi de papuci, cu una sa ajungi jos si apoi sa te schimbi”, a declarat un locuitor din zona.

Centura ar fi foarte utila clujenilor care vor sa evite traficul aglomerat de pe DN1 pentru a ajunge in Floresti. Proiectul final cuprinde insa chiar mai mult, pe langa drumul din continuarea strazii Donath, exista prevazut si un alt drum care porneste din Savadisla si ajunge la blocurile ANL, valoarea investitiei fiind de 4 milioane de lei.

Sursa: www.citynews.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Floresti- cea mai mare comuna din tara!

Conform datelor de la ultimul recensamant, comuna Floresti este cea mai mare comuna din tara. Cu o populatie de 22.189 de locuitori Florestiul depaseste doua dintre municipiile judetului: Campia Turzii(22.157) si Gherla(20.440). Aceleasi date statistice ne prezinta o situatie incredibila: fata de anul 2009 populatia Florestiului s-a dublat, iar fata de 2002 s-a triplat! Pe ce se bazeaza "succesul" Florestiului?[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Parcul Central va fi reamenajat odata cu spatiile din jurul stadionului Cluj Arena

Primarul Sorin Apostu ne informeaza ca proiectul de amenajare a zonelor din proximitatea stadionului Cluj Arena va fi corelat cu planul de reamenajare a parculetului pentru copii si a insasi Parcului Central. Detaliile privind modul in care vor fi create noile alei ce vor facilita accesul in incinta arenei au fost deja stabilite cu cei responsabili de executia lucrarilor, Apostu[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Padure-parc si gradina agrobotanica in Zorilor- noul proiect al Primariei Cluj-Napoca!

Consiliul de Administratie al USAMV( Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara) si Senatul Universitatii au aprobat asocierea cu Consiliul Local Cluj-Napoca pentru amenajarea unui parc tematic in zona situata intre cartierul Zorilor si campusul Hasdeu. In cadrul acestui acord, USAMV va pune la dispozitie primariei pentru o perioada initiala de 10 ani, o suprafata de 6 hectare de teren,[...]

Citeste mai mult