Yandex.Metrica

Incearca foto-tapetul pentru pereti cu personalitate!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Atunci cand vine vorba de amenajarea locuintei, peretii, din pacate, ocupa un loc neinsemnat fata de potentialul pe care il au in realitate.

Incearca foto-tapetul pentru pereti cu personalitate!In general peretii sunt varuiti in alb, lasand mobilierului si obiectelor de decor rolurile decisive in ceea ce priveste amenajarea.

In functie de imaginatia si de bugetul fiecaruia, peretii pot imbraca diferite forme iar folosirea tapetului este una dintre principalele optiuni. Mai nou, exista un trend care incepe sa ia avant tot mai mult, utilizarea foto-tapetului.

Foto-tapetul iti pot colora camerele casei in imagini surprinse in vacanta, sau in fotografii cu familia sau cu animalul de companie, putandu-se apela la absolut orice fotografie, inclusiv 3D.

In ceea ce priveste aplicarea foto-tapetului, aceasta se realizeaza in mod similar cu cea a tapetului obisnuit, fara a afecta peretii datorita adezivului special, rezistent la factorii de mediu si, de asemenea, rezistent in timp.

Avantajul foto-tapetului este ca, atunci cand simti nevoia de schimbare, poti oricand inlocui imaginea prezenta cu o alta adaptata starii care te inspira sau anotimpului de afara.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Case de inchiriat in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Albastrul de Facebook - culoarea anului 2014 in amenajari interioare!
Acum 6 ani 0 Comentarii

"Albastrul de Facebook"- culoarea anului 2014 in amenajari interioare!

Dazzling Blue- albastrul electric, a fost declarata culoarea anului 2014, de specialistii de la Institutul Culorii Pantone, autoritatea mondiala in ceea ce priveste culorile. Albastrul electric este culoarea retelei de socializare Facebook, doar ca poarta alta denumire: Social Butterfly Blue. Ce inseamna culoarea anului? Acest statut "obliga" pe cei care activeaza in domenii ce folosesc culorile, de la specialisti in[...]

Citeste mai mult