Yandex.Metrica

Inca o banca a depasit plafonul atribuit de credite Prima Casa. Vezi care este aceasta!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Fondul National de Garantare a acordat o noua suplimentare de garantii in cadrul programului guvernamental Prima Casa. Patru milioane de euro in plus va putea oferi clientilor interesati Credit Agricole Bank Romania.

Banca a acordat pana in prezent 500 de credite in valoare totala de 22 de milioane de euro.

“Programul Prima Casa este foarte important, atat din punct de vedere social, cat si economic. Acesta este motivul pentru care am decis sa suplimentam plafonul acordarii creditelor si in acelasi timp, sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri”, a declarat Pierre Martin, directorul general Credit Agricole Bank Romania.

Creditele Prima Casa pot fi contractate atat in lei cat si in euro, pe o perioada de maxim 30 de ani. Suma maxima acordata este de 57.000 de euro(sau echivalentul in lei), in cazul in care se opteaza pentru achizitionarea unei locuinte vechi si de 66.500 de euro(sau echivalentul in lei) daca se opteaza pentru o proprietate noua(construita pe baza autorizatiilor eliberate dupa 22.02.2010). Avansul minim necesar este de 5% din valoarea proprietatii achizitionate.

Sursa: www.capital.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

BCR sparge gheata: Prima Casa in lei!

Banca Comerciala Romana ne propune o noua varianta a programului Prima Casa- creditul in lei. "Programul Prima Casa se bucura de un succes enorm in randul clientilor inca de la lansare. Numarul cererilor s-a mentinut intr-un ritm constant de la inceputul anului, astfel ca volumul total al solicitarilor de credite depuse a ajuns sa depaseasca semnificativ suma pe care BCR[...]

Citeste mai mult
coming back soon