În curând: Două noi parcuri industriale la Cluj-Napoca!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Consiliului Judeţean Cluj a anunţat că intenţionează înfiinţarea a două noi parcuri industriale, Tetarom IV şi Tetarom V, pe o suprafaţă totală de 185 de hectare, costurile totale de realizare a acestor proiecte ridicându-se la circa 110 milioane de euro.

“Parcurile vor fi amplasate în proximitatea centurii de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, Vâlcele-Apahida, şi a traseului autostrăzii Transilvania, iar distanţa până la DN1/E60 este de doi, respectiv patru kilometri”, a declarat pentru ZF Transilvania Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj. Reprezentanţii CJ Cluj au spus că lucrările de construcţie a celor două parcuri industriale vor dura aproximativ doi ani şi speră să fie demarate anul viitor.

Sursa: Clujeanull

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Crestere la pretul apartamentelor din Cluj in ultimele 3 luni!

În Cluj-Napoca preţurile la apartamentelor cresc de trei luni consecutiv. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de site-ul imobiliare.ro. Asta deşi în întreaga ţară tendinţa generală este de scăderea a preţurilor la imobile. Cluj-Napoca rămâne singurul mare oraş din ţară pentru care indicele imobiliare.ro prezintă creşteri constante ale preţului mediu cerut pentru apartamente. Astfel, luna aprilie este a treia consecutivă[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.