Yandex.Metrica

In Cluj-Napoca cererea pentru hale logistice “obliga” dezvoltatorii sa investeasca!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Datele din piata prezinta o realitate cel putin interesanta: cererea pentru spatii logistice in Cluj-Napoca depaseste cererea din sectorul rezidential sau pe cea din sectorul hotelier. La aceasta concluzie ajung tot mai multi dezvoltatori de parcuri logistice din municipiu si anunta pentru anul 2012 noi proiecte.

Se cer hale. Din rapoartele din piata, dar si din intrebarile care vin catre noi, se pare ca acesta este un domeniu unde e activitate si unde e cerere. Fiindca exista centura recent terminata, iar masinile de mare tonaj nu mai intra in Cluj-Napoca, decat cu taxe ridicate, majoritatea firmelor vor depozite la marginea orasului“, a declarat Dorin Oltean, director general al TCI Contractor General Cluj.

In acest sens, TCI se gandeste sa investeasca intr-un proiect pe terenul pe care-l detine in Someseni, in suprafata de 65.000 de metri patrati. Spatiile astfel construite ar avea peste 10.000 de metri patrati.

O alta companie locala, asa cum anuntam si zilele trecute, a achizitionat un teren de 2 hectare in zona aeroportului. Reprezentantii Transilvania Constructii, au spus ca vor extinde anul urmator pe acest teren parcul logistic pe care-l au, continuand astfel investitiile in acest domeniu.

Si dezvoltatorii parcului Nervia au declarat ca in 2012 vor continua investitiile, mai ales ca pentru jumatate din halele disponibile, pe care le au in zona Apahida au gasit clienti, olandezii de la Fencs Industries inchiriind 7.000 de metri patrati in cadrul parcului logistic.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

BLITZ Imobiliare prezinta trei case deosebite din Cluj-Napoca

Expertii de toate facturile si orientarile profesionale sustin ca piata imobiliara se afla acum in convalescenta. Desi gurile rele sustin ca reviviscenta acestui sector este completamente falsa, nu putem ignora toate datele statistice care anunta un viitor stabil. Cinismul si atitudinea prudenta sunt justificabile in contextul in care inca nu am iesit din criza economica. Exista multe segmente ale pietei[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Blitz de dimineata

Buna dimineata. Stiati ca Miercurea a fost dedicata de romani zeului Mercur, zeu al comertului si negustorilor? In traditia populara romaneasca, ziua de miercuri este considerata a fi o zi binefacatoare, productiva, foarte buna pentru muncile in afara casei. Asta se traduce in munca de teren(prospectare si vizionari) in sectorul imobiliar, desi, daca ne gandim bine, in imobiliare in fiecare[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Piata chiriilor se resimte de pe urma plecarii studentilor in vacanta

Piata chiriilor din centrele universale inregistreaza, in aceasta perioada estivala, o scadere de aproximativ 11%, situatie care, conform analistilor imobiliari, va reveni la un relativ normal odata cu reintoarcerea studentilor din vacanta. In aceasta ordine de idei, garsonierele din Cluj-Napoca se inchiriaza, in medie, cu 120 de euro pe luna. In prezent, pe piata exista cu 21% mai multe garsoniere[...]

Citeste mai mult
coming back soon