Yandex.Metrica

În 2011, H&M deschide 250 de magazine

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Anul trecut a cam dat peste cap planurile grupului H&M. Compania a ajuns în situaţia în care a inaugurat mai puţine unităţi decât îşi planificase, din cauză că lucrările la mai multe mall-uri în care urma să închirieze spaţii au fost oprite din cauza crizei.

Imaginea de ansamblu este însă optimistă. Pentru că, deşi a închis 25 de unităţi în 2010, H&M a deschis alte 243 de magazine, ceea ce reprezintă o creştere cu 218 a numărului de unităţi. În plus, compania a intrat pe trei nopi pieţe: Coreea de Sud, Israel şi Turcia.

Pentru anul acesta, H&M are planuri mari. “În 2011 plănuim să deschidem în jur de 250 de magazine pe pieţele exsitente, dar şi pe pieţe noi. Vom intra pe cinci noi pieţe”, a declarat Karl-Johan Persson, CEO H&M.

Potrivit unui comunicat al companiei, cele mai multe unităţi vor fi inaugurate în China, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii. Cât despre pieţele noi, H&M va intra în forţă în România, Croaţia şi Singapore, dar şi în Maroc şi Iordania, ca franciză.

La finalul lunii noiembrie 2010 existau 2206 magazine H&M, dintre care 50 de francize, 35 de magazine COS, 48 de magazine Monki, 18 magazine Weekday şi o singură unitate Cheap Monday.

Sursa: Imopedia

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Miliardarul Patriciu îşi aduce reţeaua la Cluj

Omul de afaceri aruncă pe piaţă 250 de milioane de euro pentru a se impune în comerţul local printr-un sistem de băcănii, unităţi mobile şi magazine profilate pe produse locale. Bătaie mare pe băcăniile lui Patriciu: în numai o săptămână de la afişarea posturilor în cele şase oraşe din afara Bucureştiului s-au înscris deja 2.500 de persoane pe BestJobs. Dacă[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Investitorii straini sunt interesati de piata imobiliara din Romania

Piata imobiliara din Romania isi revine in simtiri, iar primul semn care ne obliga sa luam in calcul o revitalizare de lunga durata este interesul crescut al investitorilor straini pentru spatiul economic local. Suntem informati intr-un articol publicat pe www.wall-street.ro ca una dintre cele mai importante companii de consultanta imobiliara, Jones Lang LaSalle, a evaluat in aceasta prima parte a[...]

Citeste mai mult