Yandex.Metrica

Impact revine! Compania se redreseaza prin vanzari la jumatate de pret!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Dupa ce a trecut printr-o perioada extrem de dificila, compania Impact Contractor & Developer are un nou director general, in persoana lui Stefan Gheorghiu, cel care a luat cateva masuri drastice si, in acelasi timp, neasteptate, pentru redresarea companiei.

Una dintre primele masuri a jost reducerea cu 50% a fortei de munca!

“Impact este o firma cu probleme. Mai mari, mai mici, dar cu probleme.Sper ca intr-un timp scurt, maximum trei ani, sa reusesc sa o readuc unde a fost acum multi ani si chiar mai sus. Am luat deja masuri, pe care le-am aplicat: am disponibilizat 50% din forta de munca, am renuntat la sapte-opt firme colaboratoare, am vandut tot ce inseamna active toxice”, a declarat pentru Economica.net directorul Impact, Stefan Gheorghiu.

O alta masura radicala a vizat proictul dezvolat de catre companie in Oradea.

“La Oradea am scazut preturile peste noapte cu 47%. Am prezentat decizia AGA intr-un mod corect si firesc, am explicat de ce trebuie sa luam aceasta masura. Si ce daca am vandut in pierdere? Depinde cum cuantifici pierderea. Am luat decizia pentru efectul de wow! si sa vand repede”, a precizat Gheorghiu.

Pentru perioada urmatoare, planurile Impact sunt de a vinde cat mai mult din unitatile si terenurile pe care compania le detine in tara si de a-si intari pozitia pe piata din Bucuresti, unde se anunta constructia unor noi locuinte.

“Firma Impact vinde in continuare. Nu mai vinde cum vindea, dar ritmul e mai mare decat al competitorilor nostri(…)In urmatorii trei ani ne concentram doar pe Bucuresti. In luna februarie voi propune planul meu AGA, iar daca va fi aprobat in aprilie, in septembrie spargem sampania(referire la noul proiect)”, a conchis  noul director general Impact.

Stefan Gheorghiu si-a inceput cariera ca broker imobiliar la Colliers International si a mai lucrat pentru companii ca Willbrook International, Europolis sau Tiriac Imobiliare. Schimbarile in cadrul companiei Impact l-au adus in functia de director general, in acelasi timp cu schimbarea presedintelui companiei, Dan Ioan Popp, fostul presedinte si actionar majoritar Impact fiind inlocuit, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, cu Dimitris Sophocleous.

Sursa: www.economica.net

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 5 ani 0 Comentarii

BLITZ, cea mai mare agentie imobiliara din Cluj in 2015!

Gala Profesionistilor in Imobiliare, primul eveniment de acest tip organizat la nivel national, care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. In cadrul evenimentului, un adevarat Oscar al industriei imobiliare romanesti, Blitz a obtinut doua premii: Cea mai mare agentie imobiliara din Cluj-Napoca si Cel mai puternic brand. „Aceste premii reprezinta in primul rand recunoasterea la[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Piata globala de birouri a iesit timid din recesiune in a doua parte a lui 2010

Piata globala de birouri a inregistrat in a doua partea a anului 2010 o crestere a cererii, ceea ce a determinat o reducere a spatiilor disponibile, precum si o crestere de 1% a chiriilor, potrivt datelor companiei de consultanta Cushman&Wakefield. Cererea de spatii de birouri a crescut pe fondul cresterii activitatii companiilor, ceea ce a determinat cresterea chiriilor in multe[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Imobiliare de Romania: Episodul 7- Samsarul imobiliar

In episodul anterior, povestea Imobiliarelor de Romania a ajuns la etapa boom-ului imobiliar, firul evenimentelor purtandu-ne in directia constructiilor heirupiste care au marcat poate cea mai dinamica perioada economica a Romaniei post-decembriste. Explozia din domeniul constructiilor, ca parte a fenomenului imobiliar, a fost insotita de lejeritatea acordarii creditelor de catre bancile comerciale, iar pentru ca tabloul sa fie complet, intermediarii[...]

Citeste mai mult
coming back soon