Yandex.Metrica

ImoInstant – Singurul serviciu imobiliar din România cu vânzare garantată în aceeași zi.

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

ImoInstant

ImoInstant – Singurul serviciu imobiliar din România cu vânzare garantată în aceeași zi.

 

Blitz continuă să inoveze în domeniul real estate și introduce un nou serviciu imobiliar care propune un mod mai rapid și simplu de a face tranzacții imobiliare – tranzacții în aceeași zi, cu cumpărător garantat și 0% comision pentru vânzător.

 

Intermedierea și exclusivitatea sunt modalitățile consacrate de a face tranzacții imobiliare, fiecare cu avantaje și dezavantaje cunoscute în piață. Pe lângă acestea, Blitz oferă prin serviciul ImoInstant un al treilea mod de a face imobiliare, o modalitate unică în România: singurul serviciu imobiliar din România cu vânzare garantată în aceeași zi. 

 

Experiența Blitz în piața de imobiliare a arătat existența unei multitudini de opțiuni pentru a tranzacționa o proprietate, fiecare având o serie de avantaje, dar și limitări: durata prelungită de la intenția de vânzare până la încasarea efectivă a sumei, uneori de câteva luni, diferite servicii și pachete de promovare, care pot crea confuzie, clienți potențiali care se dovedesc ulterior neinteresați, taxe mari de promovare și cheltuieli neprevăzute. Dar poate cel mai mare dezavantaj este lipsa unei garanții reale că tranzacția se va finaliza.

 

”La Blitz, prin serviciul ImoInstant, ne-am propus să completăm aceste modalități de a face imobiliare, gândind un model unic, simplu de înțeles și chiar mai simplu de aplicat. Ne propunem să oferim transparență, simplitate, credibilitate și rapiditate, toate la un comision 0% pentru vânzător și cu banii încasați în aceeași zi.” a declarat Cătălin Priscorniță, CEO Blitz.

 

Acest serviciu unic a apărut din cerințele unui segment de clienți, care au vrut să găsească un mod diferit, mai simplu și rapid, de a-și vinde proprietățile imobiliare: tranzacții azi.Avem în spate o bogată experiență în imobiliare, care ne permite să optimizăm toți pașii necesari perfectării unei tranzacții, în așa fel încât să o finalizăm în aceeași zi de la identificarea intenției de vânzare”, ne-a explicat acesta.

 

De la primul contact, un reprezentat al serviciului ImoInstant vizionează în maximum două ore imobilul propus spre vânzare, colectând datele necesare notei de evaluare, urmând ca oferta de preț, însoțită de notă să fie puse la dispoziția vânzătorului în maximum trei ore, iar semnarea contractului la notar se poate face chiar în aceeași zi.

 

Serviciul Imoinstant are la bază susținerea financiară necesară printr-un portofoliu de parteneri și investitori, care dispun de lichidități gata de fructificat în piața clujeană de imobiliare. Astfel se oferă garanția identificării unui cumpărător pentru fiecare proprietate rezidențială oferită la vânzare prin acest serviciu. 

 

”Dezvoltăm acest serviciu unic ca o alternativă la celelalte mijloace existente de tranzacționare. Ne adresăm în special celor pentru care economia de timp și formalități este esențială, persoane care nu au disponibilitatea necesară sa meargă pe canalele obișnuite, ori persoane pentru care disponibilitatea unei sume mari de bani, într-un timp scurt este esențială.” susține Cătălin Priscorniță.

 

În paleta de servicii imobiliare Blitz se lucrează în prezent la noi proiecte neconvenționale și inovative în real estate, instrumente care vor servi la pretențiile tot mai sofisticate ale consumatorilor de imobiliare și totodată la diversificarea serviciilor din această industrie.

 

ImoInstant: simplu, vinzi azi!

 

www.imoinstant.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Imobiliare de Romania: Episodul 7- Samsarul imobiliar

In episodul anterior, povestea Imobiliarelor de Romania a ajuns la etapa boom-ului imobiliar, firul evenimentelor purtandu-ne in directia constructiilor heirupiste care au marcat poate cea mai dinamica perioada economica a Romaniei post-decembriste. Explozia din domeniul constructiilor, ca parte a fenomenului imobiliar, a fost insotita de lejeritatea acordarii creditelor de catre bancile comerciale, iar pentru ca tabloul sa fie complet, intermediarii[...]

Citeste mai mult
Acum 2 ani 0 Comentarii

Oamenii din spatele succesului Blitz. Partea 1.

„A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes.” Oamenii care fac parte integrantă dintr-o companie, au o filosofie de viață asemănătoare, aspirații similare pot să facă diferența dintre succesul și eșecul unei echipe. Blitz reunește în prezent o echipă tânără, ambițioasă, creativă, formată din peste 80 de persoane. Acestea au[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Imobiliare de Romania. Episodul 4: Vreau sa fiu agent imobiliar!

Episodul de azi nu tine seama de etapele desavarsirii pietei imobiliare romanesti. A fi agent imobiliar in Romania, in perioada primitiva, apoi romantica, de crestere accelerata, de boom imobiliar, de prabusire abrupta si, mai nou, de relansare, presupune un simplu exercitiu de vointa. Din pacate, foarte multe companii imobiliare, unele dintre ele cu radacini adanc infipte in istoria imobiliara romaneasca,[...]

Citeste mai mult