Yandex.Metrica

“Imobiliare” studentesti. Locurile de camin sunt vandute cu pana la 400 de euro!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Inceputul de an universitar debuteaza, ca de fiecare data cu agitatia starnita de acordarea locurilor de cazare in caminele studentesti. Desi repartitia in camine se face in functie de anumite reguli si nu toata lumea prinde un loc, unii studenti, pentru cativa bani in plus, sunt dispusi sa vanda locul primit, desi acest lucru este interzis.

Internetul este deja plin de anunturi de vanzare sau de schimb, “micii afaceristi” solicitand aproape 400 de euro in schimbul unui loc cald intr-unul din caminele din campusurile universitare clujene.

“Nu stiu exact care sunt preturile si de aceea este posibil sa scad foarte mult din el(pretul cerut este 370 de euro). Sincera sa fiu n-am facut chestia asta niciodata. Ideea este ca n-ar trebui sa se intample nimic, pentru ca lucrurile astea se fac dintotdeauna”, a declarat una din studentele ofertante.

Intr-adevar, vanzarea locurilor este o practica des intalnita, in special in preajma startului noului an universitar. Desi fenomenul este cunoscut, reprezentantii universitatilor clujene nu au trecut la fapte, limitandu-se la amenintari.

“Tranzactiile cu locuri de camin nu sunt niciodata legale pentru ca repartitia locurilor in camin se face de catre facultati si doar pentru studentii care intrunesc toate conditiile pentru acest lucru. Daca nu ii convine, studentul poate sa renunte la acel loc. Iar daca si-l vinde si este prins isi pierde definitiv dreptul de-a mai putea fi cazat in camin”, a declarat Laura Irimies, purtator de cuvant al Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca.

Sursa: www.citynews.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Romanii prefera sa stea in chirie

In actualul context de trista involutie a pietei imobiliare, cetatenii romani au rentuntat, in mare parte, la dorinta straveche si atavica de a fi proprietari si au inceput sa ia in calcul posibilitatea investitiilor, de regula, modice in piata chiriilor. Avand in vedere ca recesiuna a destabilitat economia Romaniei in toate aspectele-i posibile, cetatenii romani s-au vazut pusi in imposibilitatea[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Apartamentele continua sa se ieftineasca

Suntem informati ca pretul activelor imobiliare din Cluj-Napoca a scazut, in luna iulie, cu aproximativ 5%, valoare deloc irelevanta in conditiile in care aceasta prabusire a avut loc in 30 de zile. In aceeasi ordine  de idei, piata locala a scazut cu 7,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Conform datelor culese si sistematizate de portalul imobiliare.ro, Cluj-Napoca este[...]

Citeste mai mult
coming back soon