Yandex.Metrica

“Imobiliare la minut”, o noua campanie Blitz Imobiliare in parteneriat cu Napoca FM

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Imobiliare la minutBlitz Imobiliare si Napoca FM au demarat un parteneriat media, in cadrul caruia vom oferi clujenilor, incepand din 24 Februarie 2014, sfaturi si stiri imobiliare sub forma unei rubrici permanente.  Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, iar cei interesati o vor putea reasculta pe blogul nostru sau pe pagina de facebook a companiei.

Tema emisiunii de astazi: Agentii imobiliari profesionisti- cum deosebim profesionistii de neprofesionisti pe o piata imobiliara atat de permisiva?

Imobiliarele romanesti nu beneficiaza astazi de un cadru legislativ adecvat in ceea ce priveste meseria de agent imobiliar. Practic, este suficient sa-ti doresti sa fii agent imobiliar si poti deveni unul inca de a doua zi.

Sa fie atat de simplu?

Categoric nu, pentru ca, a fi agent imobiliar profesionist inseamna mult mai mult, inseamna pregatire de specialitate, inseamna experienta si rezultate.

Un profesionist are prestanță și standarde de lucru, iar abilitățile sale de comunicare sunt excelente.

Nu te poti numi profesionist daca actionezi haotic, de unul singur, de aceea exista  întotdeauna o echipă de specialiști în spatele unui profesionist care îi susțin activitatea.

Nu uita: un profesionist este reprezentantul unui brand de succes nu este un anonim!

Urmareste si maine rubrica “Imobiliare la minut” sau intra pe blitz-imobiliare.ro pentru ghiduri imobiliare si cele mai noi informatii.

Imobiliare la minut- emisiune 01- Cum deosebim un profesionist de un neprofesionist?

Blitz-Imobiliare.ro

Credem in relatii de castig-castig!

Blitz Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 5 ani 0 Comentarii

Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Partea 2-a – Imobiliare la minut

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. In emisiunea de azi, iti prezentam celelalte cinci “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Specialistii de la Blitz Imobiliare ti-au prezentat lucrurile pe care ar trebui sa le eviti atunci cand cumperi o locuinta. Azi, avem sfaturi din categoria :“de facut”! 6. Cumpara o locuinta pentru zona in care[...]

Citeste mai mult
Acum 5 ani 0 Comentarii

Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Partea 1 - Imobiliare la minut

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Atunci cand vrei sa cumperi o locuinta, orice pas gresit te poate costa scump. Esti dispus sa platesti mai mult decat trebuie sau, si mai rau, sa-ti scape printre degete cea mai buna oferta de pe piata?[...]

Citeste mai mult