Yandex.Metrica

Imobiliare la minut -14- Ce beneficii poti obtine din partea proprietarului apartamentului pe care l-ai inchiriat?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Urmeaza: “Imobiliare la minut”- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM.

Imobiliare la minutIn emisiunea de astazi avem cateva sfaturi pentru chiriasi. Ce beneficii poti obtine din partea proprietarului apartamentelui pe care l-ai inchiriat?

Negocierea chiriei este o chestiune sensibila, iar unii proprietari nu vor sa cedeze niciun euro. Poti incerca sa platesti cateva chirii in avans. Functioneaza aproape de fiecare data!

Daca nici prin aceasta metoda nu reusesti sa obtii o reducere a chiriei, poti obtine in schimb cateva beneficii. Stii care sunt acestea?

Solicita o chirie variabila, in functie de anotimp. Poti plati mai putin iarna, cand sunt cheltuielile de intretinere mai mari sau vara, cand esti plecat in vacanta, compensand apoi in celelalte luni.

Garantia este o povara? Incearca sa o achiti in rate.

Atentie! Asigura-te ca proprietarul a declarat contractul de inchiriere la Administratia Financiara. Legalitatea nu este o optiune ci o obligatie!

Asculta emisiunea aici->>

Imobiliare la minut (14) Ce beneficii poti obtine din partea proprietarului apartamentului pe care l-ai inchiriat?

Apartamente de inchiriat in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Imobiliare la minut
Acum 7 ani 0 Comentarii

Imobiliare la minut -09- Ce documente trebuie sa soliciti proprietarului, atunci cand inchiriezi o locuinta?

"Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Ce documente trebuie sa soliciti proprietarului, atunci cand inchiriezi o locuinta? Inchirierea unei locuinte in Romania este inca o afacere riscanta. Nu sunt putine cazurile in care chiriasii au fost inselati de falsi proprietari si au ramas, si cu banii dati si cu hainele in strada.[...]

Citeste mai mult
Imobiliare la minut
Acum 7 ani 0 Comentarii

Ce varianta de chirie poti accepta pentru apartamentul tau? - Imobiliare la minut(21)

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: “Ce varianta de chirie poti accepta pentru apartamentul tau?” Atunci cand iti inchiriezi apartamentul, ai cel putin 3 variante de chirii pe care le poti accepta, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Stii care sunt acestea? Chiria fixa, pe intreaga perioada contractuala, este varianta cea[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Partea 2-a – Imobiliare la minut

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. In emisiunea de azi, iti prezentam celelalte cinci “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Specialistii de la Blitz Imobiliare ti-au prezentat lucrurile pe care ar trebui sa le eviti atunci cand cumperi o locuinta. Azi, avem sfaturi din categoria :“de facut”! 6. Cumpara o locuinta pentru zona in care[...]

Citeste mai mult
coming back soon