Yandex.Metrica

Imobiliare la minut- 02- Capcanele locuintelor executate silit!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Cine nu si-ar dori o locuinta la jumatate de pret? Site-urile de specialitate sunt pline de anunturi de licitatii in care, uneori, pretul locuintelor vandute este ridicol de mic. Suna tentant, nu?

2. Capcanele locuintelor executate silitIn ultimii ani, bancile au incercat sa-si recupereze pierderile, scotand la licitatie proprietatile clientilor care nu si-au indeplinit obligatiile contractuale. Se spunea la un moment dat ca aceste proprietati vor face o concurenta serioasa celor listate pe piata imobiliara. Rezultatele au fost insa departe de asteptari. De ce?

Licitatiile ascund adevarate capcane: daca nu stiai, sunt putine cazuri in care poti viziona locuinta licitata. Practic nici nu stii ce cumperi!

Mai mult, procesul de evacuare este lent si uneori tensionat. Chiar iti doresti asa ceva?
Asculta si maine “Imobiliare la minut” sau intra pe blitz imobiliare.ro pentru ghiduri imobiliare si cele mai noi informatii.

Blitz Imobiliare.ro

Credem in relatii de castig-castig!

Asculta emisiunea aici:

Imobiliare la minut- 02- Capcanele locuintelor executate silit!

Blitz Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Partea 1 - Imobiliare la minut

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Atunci cand vrei sa cumperi o locuinta, orice pas gresit te poate costa scump. Esti dispus sa platesti mai mult decat trebuie sau, si mai rau, sa-ti scape printre degete cea mai buna oferta de pe piata?[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Partea 2-a – Imobiliare la minut

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. In emisiunea de azi, iti prezentam celelalte cinci “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Specialistii de la Blitz Imobiliare ti-au prezentat lucrurile pe care ar trebui sa le eviti atunci cand cumperi o locuinta. Azi, avem sfaturi din categoria :“de facut”! 6. Cumpara o locuinta pentru zona in care[...]

Citeste mai mult
coming back soon