Yandex.Metrica

Hotelul de gheata de la Balea in asteptarea zapezii

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

An de an, legenda Mesterului Manole, se petrece la Balea asemeni unei piese de teatru reluata periodic in stagiunea de iarna. Hotelul de gheata, devenit traditie, se construieste pentru ca, tarziu, in aprilie-mai, sa se topeasca lasand in urma doar amintiri si miii de fotografii.

Arhitectii au terminat deja proiectul “noului” hotel si lucrarile asteapta doar un strat gros de zapada, furnizor de materie prima.

Acum nu este zapada la Balea, dar speram sa fie cat de curand ca sa putem incepe lucrul. Proiectul hotelului a fost conceput anul acesta, la fel ca si in alti ani, de un roman care a studiat in Austria. Vor fi 14 camere si 3 iglu-uri de gheatza. Avem deja primele rezervari, iar majoritatea celor care au fost interesati sa petreaca sarbatorile la Balea sunt turisti straini“, a declarat pentru Citynews, administratorul hotelului, Leo Klingeis.

Deschiderea oficiala a proiectului urmeaza sa aiba loc, in conditii meteo normale, chiar in ziua de Craciun, locurile pentru aceasta perioada fiind aproape epuizate. La fel se intampla si in cazul Revelionului, majoritatea locurilor fiind rezervate deja.

O noapte in hotelul de gheata costa 300 de lei iar una intr-un iglu 400 de lei. De asemenea, o cina cu meniul servit in farfurii si pahare de gheata costa aproximativ 250 de lei de persoana.

Sursa: www.citynews.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon