Yandex.Metrica

Hotelul Continental de vanzare pentru 6,5 milioane de euro!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Telenovela in care rolul principal este jucat de Hotelul Continental din Cluj-Napoca, pare sa nu se mai termine niciodata. Astfel, dupa ce in 2005 a fost cumparat de miliardarul Dorel Tamas, hotelul a trecut prin diferite faze: de centru comercial, vanzari fantoma, iar acum insolventa si faliment pentru societatea care-l detine, Ardeleana S.A. Alba-Iulia.

Companie in faliment, patron urmarit international pentru inselaciune si delapidare, acestea sunt elementele din jurul Hotelui Continental, aflat in momentul de fata intr-o evidenta stare de degradare.

In 2008, Tamas a incercat sa vanda Hotelul Continental desi stia ca este revendicat, producand o paguba de 2 milioane de euro. Procurorii DNA s-au sesizat in acest caz si l-au pus sub urmarire internationala incepand cu luna mai a anului 2011. De asemenea, Dorel Tamas, a mai prejudiciat BCR cu cateva milioane de euro, iar societatea pe care-o detine, Ardeleana S.A. are datorii la Banca Italo- Rumena, Primaria Alba Iulia, Finantele Publice, etc.

Licitatia pentru Hotelul Continental va fi organizata in data de 15 iunie 2012, la sediul lichidatorului, societatea Expert Insolventa din Deva. In anuntul de licitatie, hotelul este descris astfel:

“Casa de piatra si caramidacompusa din subsol: 2 camere si dependinte; parter: 1 local pentru cafenea, 1 local pentru restaurant; 7 camere, bucatarie si dependinte; etaj 1: sala festiva, 18 camere, bucatarie si dependinte; etaj 2: 25 camere si dependinte; etaj 3: 21 camere si dependinte si terenul aferent in suprafata de 1.497, 60 mp. Pretul de pornire a licitatiei este de 6.583.132 euro, exclusiv TVA”.

Sursa: Adevarul

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 6 ani 0 Comentarii

Se vinde Hotelul Continental!

Dupa un an de licitatii esuate, la care nu s-a prezentat nici macar un cumparator interesat, dupa ce nici primaria nu si-a activat dreptul de preemtiune asupra cladirii in care a functionat Hotelul Continental, s-a trecut la faza vanzarii directe ca urmare a unei oferte ce a fost depusa. 5 milioane de euro este oferta inaintata de omul de afaceri[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Primaria nu va cumpara Hotelul Continental desi cladirea este monument istoric!

Ultima sansa pentru salvarea monumentului istoric, in care a activat Hotelul Continental din centrul Clujului, a fost irosita. Astfel dupa ce Ministerul Culturii si-a ratat sansa, depasind termenul de 11 iunie, termen pana la care isi putea manifesta dreptul de preemtiune, Primaria spune si ea "pas". "In cazul in care ar fi achizitionat Hotelul Continental in cunostinta de cauza, in[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Continental pe tobogan!

Dupa ce a ratat primele sapte licitatii si nici primaria nu si-a manifestat dreptul de preemtiune, compania Expert Insolventa a micsorat cu 10% pretul de pornire pentru viitoarele licitatii. Am pus termenul la plural, pentru ca, probabil, va mai curge multa apa pe Somes pana se va clarifica situatia Hotelului Continental. Noul pret al hotelului este acum de 5,92 milioane[...]

Citeste mai mult