Hotelul Continental de vanzare pentru 6,5 milioane de euro!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Telenovela in care rolul principal este jucat de Hotelul Continental din Cluj-Napoca, pare sa nu se mai termine niciodata. Astfel, dupa ce in 2005 a fost cumparat de miliardarul Dorel Tamas, hotelul a trecut prin diferite faze: de centru comercial, vanzari fantoma, iar acum insolventa si faliment pentru societatea care-l detine, Ardeleana S.A. Alba-Iulia.

Companie in faliment, patron urmarit international pentru inselaciune si delapidare, acestea sunt elementele din jurul Hotelui Continental, aflat in momentul de fata intr-o evidenta stare de degradare.

In 2008, Tamas a incercat sa vanda Hotelul Continental desi stia ca este revendicat, producand o paguba de 2 milioane de euro. Procurorii DNA s-au sesizat in acest caz si l-au pus sub urmarire internationala incepand cu luna mai a anului 2011. De asemenea, Dorel Tamas, a mai prejudiciat BCR cu cateva milioane de euro, iar societatea pe care-o detine, Ardeleana S.A. are datorii la Banca Italo- Rumena, Primaria Alba Iulia, Finantele Publice, etc.

Licitatia pentru Hotelul Continental va fi organizata in data de 15 iunie 2012, la sediul lichidatorului, societatea Expert Insolventa din Deva. In anuntul de licitatie, hotelul este descris astfel:

„Casa de piatra si caramidacompusa din subsol: 2 camere si dependinte; parter: 1 local pentru cafenea, 1 local pentru restaurant; 7 camere, bucatarie si dependinte; etaj 1: sala festiva, 18 camere, bucatarie si dependinte; etaj 2: 25 camere si dependinte; etaj 3: 21 camere si dependinte si terenul aferent in suprafata de 1.497, 60 mp. Pretul de pornire a licitatiei este de 6.583.132 euro, exclusiv TVA”.

Sursa: Adevarul

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.