Yandex.Metrica

Hotel in forma de torta inaugurat in Qatar(galerie foto)

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

The Torch Doha- este numele noului hotel din capitala Qatarului, o cladire cu o arhitectura foarte spectaculoasa, in forma de torta, avand o inaltime de 300 de metri ce ofera o vedere panoramica asupra intregului oras.

Hotelul, unul dintre cele mai luxoase din lume, a fost initial construit in 2006 pentru a servi drept centru operational pentru Jocurile Asiei, insa a fost transformat in hotel si dat in folosinta de curand. The Torch Doha, are 51 de etaje, iar o camera poate fi rezervata la tarife cuprinse intre 750 si 3.500 de dolari pe noapte. La etajul 47 exista un restaurant de lux, iar hotelul mai dispune de un centru SPA, o zona de relaxare pentru trup si suflet, iar pentru cei mai “curajosi”- o piscina situata la 80 de metri deasupra nivelului solului.

Hotelul a devenit, datorita prestantei si luxului pe care-l ofera, centru de interes al capitalei Qatarului, iar pentru mari echipe de fotbal, gen Shalke sau Paris St. Germain, o a doua casa- locul in care-si desfasoara cantonamentele.

Foto:

Sursa: Adevarul Financiar

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Hotel de lux intr-o fosta cariera de piatra!

O noua "minune" a lumii contemporane se pregateste in Extremul Orient. Un hotel construit intr-o groapa de 100 de metri va sparge granitele arhitecturii iar imaginile virtuale sunt spectaculoase. Intr-o fosta cariera de piatra de langa Shanghai, chinezii vor sa dezvolte un hotel futurist, care va avea 2 etaje deasupra nivelului pamantului si 16 sub pamant. Spectacolul va fi la[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Cluj sau judetul cu cele mai multe hoteluri si pensiuni scoase la vanzare

Conform unei analize a portalului imobiliare.ro, Cluj-Napoca se afla in topul oraselor cu cele mai multe hoteluri, moteluri si pensiuni scoase la vanzare.  In contextul in care suntem in plina si opulenta perioada estivala, aceasta neasteptata situatie a pietei unitatilor de agrement este aproape inexplicabila. Avand, insa, in vedere ca ne resimtim de pe urma recesiunii, nimic din ceea ce[...]

Citeste mai mult