Yandex.Metrica

Hotel Hilton la Cluj din toamna!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Cluj-Napoca va beneficia de un nou hotel in toamna acestui an, chiar inainte de termenul stabilit initial de dezvoltatorul cladirii. Grupul Hilton este beneficiarul noii cladiri de pe B-dul 21 Decembrie, iar hotelul din prestigiosul grup, va fi unul de categorie economica, Hampton by Hilton, de 3 stele, primul de acest tip din Romania.

Lucrarile la noua unitate au inceput inca de acum un an, in vara lui 2011, si vizau reamenajarea unei cladiri achizitionate “la rosu”.

“Hotelul se afla intr-o etapa avansata de constructie, acum se lucreaza la finisajele din camere si in zona publica si se monteaza mobila. Suntem foarte incantati de aceasta noua deschidere, Hampton by Hilton Cluj, prima deschidere in Romania a unei marci economice a companiei Hilton”, a declarat Andreea Balaj, directorul general al hotelului.

“Preconizam sa deschidem hotelul in aceasta toamna si vom anunta data oficiala in urmatoarele luni. Hotelul se va adresa oaspetilor care calatoresc atat in interes de serviciu, cat si personal si va oferi toate elementele de baza care compun experienta Hampton by Hilton, inclusiv internet gratuit, mic dejun gratuit si garantia 100%”, acompletat Andreea Balaj, un manager cu experienta in industria hoteliera, ea mai activand la Athenee Palace Hilton.

Initial, cladirea de pe 21 Decembrie a fost destinata birourilor si locuintelor. Dupa preluarea firmei Akros, beneficiar al lucrarii, de catre Rembrook, destinatia initiala a fost schimbata, valoarea investitiilor atingand 10 milioane de euro, cuprinzand aici, atat latura hoteliera cat si cea rezidentiala, respectiv un imobil cu 20 de apartamente.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Hilton vine la Cluj cu brandul Hampton

Clădirea Akros de pe Bulevardul 21 Decembrie din Cluj-Napoca urmează să fie preluată de către un fond de investiţii controlat din Marea Britanie. Un fond de investiţii cu acţionariat britanic va prelua clădirea Akros de pe Bulevardul 21 Decembrie, potrivit informaţiilor ZIUA de CLUJ. Acesta va dezvolta un hotel care va opera sub brandul Hampton by Hilton, segmentul economic al[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Hilton vrea să transforme un proiect imobiliar blocat din Cluj în hotel

Lanţul hotelier Hilton, care a afiliat pe piaţa locală patru hoteluri în mai puţin de doi ani, intenţionează să deschidă la Cluj un hotel sub brandul Hampton. Construcţia va fi realizată prin modificarea parţială a unui proiect imobiliar blocat care aparţine companiei Akros în hotel marca Hampton by Hilton. În 2006, compania Akros din Cluj, controlată de investitori italieni, a[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.