Yandex.Metrica

Hilton vrea să facă hotel de cinci stele în vila lui Ceauşescu!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Lanţul hotelier Hilton vrea să transforma fosta vilă de protocol a lui Nicolae Ceauşescu în hotel cu şase etaje. Fosta reşedinţă a dictatorului Nicolae Ceauşescu din Timişoara, cunoscută sub numele de “Vila Internaţional”, ar putea intra în curând în patrimoniul celebrului lanţ hotelier.

Constantin Ostaficiuc, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, care deţine vila în parteneriat cu Tender SA, ne-a declarat că a primit o ofertă din partea Hilton privind amenajarea unui hotel de cinci stele în fosta vilă de protocol. “Propunerea urmează să fie discutată în şedinţa de plen din data de 28 iunie”, afirmă Constantin Ostaficiuc.

Potrivit documentelor depuse la CJ Timiş, vila ar urma să aibă şase etaje şi 160 de camere de lux, iar lucrările de amenajare ar putea fi finalizate în decurs de trei ani.

În 1968, Regia Protocolului de Stat a ridicat pe bulevardul C.D. Loga o vilă de protocol unde familia lui Nicolae Ceauşescu să se poată relaxa în timpul vizitelor la Timişoara. Apartamentul prezidenţial a fost dotat cu duş şi uscătoare electrice de mâini (o raritate la vremea aceea), iar mobilierul din lemn masiv placat cu cireş, comandat la fabricile de profil din Timişoara şi din Arad, reproducea stilul din perioada Renaşterii spaniole.

Sursa: Evenimentul zilei

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Hilton vrea să transforme un proiect imobiliar blocat din Cluj în hotel

Lanţul hotelier Hilton, care a afiliat pe piaţa locală patru hoteluri în mai puţin de doi ani, intenţionează să deschidă la Cluj un hotel sub brandul Hampton. Construcţia va fi realizată prin modificarea parţială a unui proiect imobiliar blocat care aparţine companiei Akros în hotel marca Hampton by Hilton. În 2006, compania Akros din Cluj, controlată de investitori italieni, a[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Hilton vine la Cluj cu brandul Hampton

Clădirea Akros de pe Bulevardul 21 Decembrie din Cluj-Napoca urmează să fie preluată de către un fond de investiţii controlat din Marea Britanie. Un fond de investiţii cu acţionariat britanic va prelua clădirea Akros de pe Bulevardul 21 Decembrie, potrivit informaţiilor ZIUA de CLUJ. Acesta va dezvolta un hotel care va opera sub brandul Hampton by Hilton, segmentul economic al[...]

Citeste mai mult
coming back soon