Yandex.Metrica

Grand hotel printre mini-blocuri. Vezi ce li se pregateste clujenilor in Buna Ziua!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Asociatii Saf Adria, cei care detin Grand Hotel Italia, vor sa-si modifice planurile pentru terenul din vecinatatea celui mai mare hotel din Cluj. Noul proiect va cuprinde o biserica si un ansamblu aerisit de “bloculete”.

Grand hotel printre mini-blocuri. Vezi ce li se pregateste clujenilor in Buna Ziua!Mini-blocurile din Buna Ziua vor avea doua etaje si un al treilea retras, iar fiecare bloc va fi construit pe o suprafata de 1.000 metri patrati de teren, nu 500 de metri patrati cum prevedeau planurile initiale. Blocurile vor cuprinde apartamente de mici dimensiuni, proprietarii considerand ca in momentul de fata cererea pentru locuinte mai spatioase este inca redusa.

“Vrem sa facem unele modificari la Planul Urbanistic de Detaliu(PUD), sa mai aerisim proiectul, sa facem cladirile pe parcele mai mari; aveam parcele de 500 mp si vrem sa facem constructiile pe parcele de 1.000 mp. De asemenea, vom face apartamente mai mici, fiindca nu prea sunt cumparatori de locuinte de 100 mp”, a declarat Sorin Prunean, asociat in Saf Adria.

O alta varianta ar fi asocierea sau vanzarea unei parti din teren, insa imaginea zonei ar putea avea de suferit.

“Exista posibilitatea sa vindem o parte din teren, fiindca ar fi niste cumparatori interesati, dar nu pentru toata suprafata. Sunt unii investitori care ar vrea sa faca 5-6 blocuri. Noi facem planul pentru intreaga zona, pentru o imagine unitara, chiar daca ulterior s-ar putea vinde o parte din teren”, a completat Sorin Prunean.

Noul proiect se afla in prezent pe masa Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului si Urbanism(CTATU), asteptandu-se avizul acesteia.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Se extinde "Grand Hotel Italia"

Avem o veste buna si pentru clujeni. Se pare ca cei "responsabili" de Grand Hotel Italia au primit in sfarsit acordul pentru extinderea spatiilor de la parterul imobilului. Suntem informati via www.citynews.ro ca se vor utiliza aproximativ 5.000 de metri patrati pentru a se extinde sala de conferinte si restaurantul. Se vor amenaja de asemenea doua terenuri de tenis si[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Apartamentele din Cluj-Napoca mai scumpe in primul trimestru fata de sfarsitul anului trecut! Vezi care sunt preturile!

Indicele mediu Blitz pentru apartamentele de vanzare din municipiul Cluj-Napoca, in primele trei luni ale anului, a raportat valoarea de 983 euro/mp, fata de 978 euro/mp la sfarsitul anului trecut.In acelasi timp, pretul mediu al apartamentelor din municipiu si din localitatile vecine s-a mentinut la un nivel relativ constant, 862 euro/mp fata de 861 euro/mp la finele lui 2013. In[...]

Citeste mai mult
coming back soon