Yandex.Metrica

Google Street View pe toate strazile din Romania!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Dupa ce la sfarsitul anului trecut, am anuntat in premiera lansarea Google Bird’s Eye View, Clujul fiind primul oras din Romania care a beneficiat de aplicatia revolutionara a celor de la Google, iata ca nici de aceasta data nu va dezamagim.

Google este prezent cu aplicatia Street View pe toate strazile din Romania, oferind utilizatorilor detalii remarcabile, inaccesibile pana in prezent.

De ce este important Street View pentru sectorul imobiliar?

Imobiliarele opereaza cu proprietati iar acestea, incepand de acum, pot fi identificate fara nicio problema pe harta. In plus, clientii cumparatori au posibilitatea de a “vizita” virtual zonele in care isi doresc sa faca o achizitie, sa analizeze procentul de verdeata, traficul auto si pietonal, sa identifice care sunt facilitatile zonei, scoala, centru comercial, parcuri, terenuri de sport, mijloace de transport etc. Astfel cumparatorii isi vor restrange lista de cumparaturi devenind mult mai educati, mai precisi in alegerile facute si, de ce sa nu o spunem, mai pretentiosi.

“Google Street View este un pas imens pentru imobiliarele din Romania. Acuratetea informatiei atinge cote maxime si, glumind, as putea spune ca incepe sa ne fie frica de o viitoare aplicatie a celor de la Google care sa intre inclusiv in casele oamenilor, tranzactiile imobiliare urmand a se incheia la birou, in fata calculatorului. Revenind la subiect, aceasta aplicatie obliga si mai mult agentiile imobiliare sa se perfectioneze continuu si sa ofere clientilor pachete tot mai complete de servicii. In conditiile date, nu mai este permis sa se mai faca afaceri imobiliare la nivelul de acum 10 ani si acesta este un lucru bun, un lucru care va tria si mai mult piata imobiliara”, a declarat Catalin Priscornita, reprezentant Blitz Imobiliare.

Sunt pregatite agentiile imobiliare pentru aceasta evolutie?

“Daca suntem pregatiti? Noi am pornit la drum cu acest gand, de a activa intr-o piata imobiliara normala, unde toti cei implicati se diferentiaza numai prin calitatea serviciilor oferite. Clientii nostri sunt educati, am investit in acest lucru, suntem deci macar cu un pas inainte si nu credem ca putem fi surprinsi”, a completat reprezentantul Blitz Imobiliare.

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Google Bird's Eye View in premiera in Romania la Cluj-Napoca!

Imobiliarele din Cluj-Napoca au trecut, incepand de azi intr-o noua era. Google a introdus in premiera in Romania varianta Bird's Eye View in Cluj-Napoca si Floresti! Ce inseamna Bird's Eye View? In traducere libera Bird's Eye, inseamna "ochi de pasare", iar aplicatia lansata de Google pentru Cluj-Napoca, ofera utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza diferite obiective in cadrul orasului(inclusiv din cadrul[...]

Citeste mai mult
Acum 11 ani 0 Comentarii

Proprietarii de apartamente vechi au scazut preturile doar cu 12% intr-un an!

Proprietarii locuintelor din blocurile vechi din principalale sase orase din Romania au redus in medie preturile solicitate cu 11,7% din luna august 2009 si pana in prezent, cele mai mari scaderi fiind inregistrate in Timisoara si Constanta, potrivit portalului imobiliare.ro. Proprietarii de apartamente vechi au scazut preturile doar cu 12% intr-un an! "La nivel national, pretul mediu cerut pentru apartamente[...]

Citeste mai mult
coming back soon