Yandex.Metrica

Google Bird’s Eye View in premiera in Romania la Cluj-Napoca!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Imobiliarele din Cluj-Napoca au trecut, incepand de azi intr-o noua era. Google a introdus in premiera in Romania varianta Bird’s Eye View in Cluj-Napoca si Floresti!

Ce inseamna Bird’s Eye View?

In traducere libera Bird’s Eye, inseamna “ochi de pasare”, iar aplicatia lansata de Google pentru Cluj-Napoca, ofera utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza diferite obiective in cadrul orasului(inclusiv din cadrul comunei Floresti) din perspectiva unei pasari. Astfel, cladirile din Cluj-Napoca, strazile, zonele verzi, obiectivele turistice, pot fi vizualizate in detaliu.

Ce importanta prezinta Google Bird’s Eye pentru sectorul imobiliar?

Incepand de azi ai posibilitatea sa identifici mai usor atat proprietatile pe harta orasului cat si facilitatile cartierului, iar perspectiva de 360 grade iti permite sa faci o prima plimbare, virtuala, in viitoarea zona in care te vei muta. Nimeni nu-ti poate “vinde” informatii neconforme cu realitatea, pentru ca le poti verifica cu un simplu click.

Blitz Imobiliare lucreaza deja la implementarea noii aplicatii in cadrul sistemului, pentru a oferi clientilor nostri o functiune in plus spre o mai buna informare a acestora.

“De azi, incepe o noua era si noi suntem pregatiti sa facem primii acest pas. Nu este vorba de adaptare la cerintele clientilor sau a pietei, pentru ca acest sistem este unic in Romania, ci de o perfectionare continua a serviciilor oferite de catre compania noastra. Clientii nostri sunt educati, iar noi trebuie sa fim mereu cu un pas inaintea lor”, a precizat Catalin Priscornita, reprezentant Blitz Imobiliare.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Google Street View pe toate strazile din Romania!

Dupa ce la sfarsitul anului trecut, am anuntat in premiera lansarea Google Bird's Eye View, Clujul fiind primul oras din Romania care a beneficiat de aplicatia revolutionara a celor de la Google, iata ca nici de aceasta data nu va dezamagim. Google este prezent cu aplicatia Street View pe toate strazile din Romania, oferind utilizatorilor detalii remarcabile, inaccesibile pana in[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Floresti- cea mai mare comuna din tara!

Conform datelor de la ultimul recensamant, comuna Floresti este cea mai mare comuna din tara. Cu o populatie de 22.189 de locuitori Florestiul depaseste doua dintre municipiile judetului: Campia Turzii(22.157) si Gherla(20.440). Aceleasi date statistice ne prezinta o situatie incredibila: fata de anul 2009 populatia Florestiului s-a dublat, iar fata de 2002 s-a triplat! Pe ce se bazeaza "succesul" Florestiului?[...]

Citeste mai mult
coming back soon