Ghidul chiriașului: Cum trebuie să mă pregătesc pentru etapa de vizionare?

Cum trebuie să mă pregătesc pentru etapa de vizionare?Etapa de vizionare necesită o atenție deosebită din partea ta, pentru că este foarte important să faci o impresie bună proprietarului apartamentului de închiriat. O atitudine potrivită, o ținută vestimentară corespunzătoare, un limbaj adecvat, pot face ca la finalul vizitei să pleci cu contractul de închiriere semnat în condițiile pe care ți le-ai dorit.

De aceea, îți recomandăm să urmezi sfaturile specialiștilor Blitz Imobiliare cu privire la “armele” pe care să le folosești în cadrul etapei de vizionare. Dacă vrei să beneficiezi de alte sfaturi imobiliare utile, cu privire la întreg procesul de închiriere, accesează gratuit Ghidul chiriașului.

– fii punctual, timpul este prețios pentru toată lumea;
– vino la întâlnire într-o ținută îngrijită, smart casual, exact ca în cazul unui interviu de angajare;
– pentru că am amintit de interviul de angajare, n-ar fi rău să ai chiar o prezentare scrisă, un CV personal însoțit de recomandări;
– dacă vei locui împreună cu soția sau prietena, ideal ar fi să veniți împreună la întâlnirea pentru vizionare;
– fii calm, relaxat, răspunde tuturor întrebărilor proprietarului cu amabilitate. Întrebările nu vor fi puține, pentru că în cadrul acestei etape proprietarii vor trebui să descopere calitățile umane ale viitorului chiriaș și să afle care sunt posibilitățile financiare ale acestuia;
– atenție la emoții! Unii proprietari pot profita de acest lucru în cadrul procesului de negociere.

Sfatul nostru: vei putea obține o chiriei în condiții financiare mai bune, doar pentru că ești o persoană carismatică, veselă, deschisă.

Apartamente de inchiriat in Cluj-Napoca

Distribuie pe:

Blitz Imobiliare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master