Yandex.Metrica

Forme de publicitate imobiliara pentru locuintele de inchiriat (Imobiliare la minut 47)

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

47. Forme de publicitate imobiliara pentru locuintele de inchiriatUrmeaza: “Imobiliare la minut”- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM.

Tema emisiunii de astazi: Forme de publicitate imobiliara pentru locuintele de inchiriat.

Vrei sa-ti inchiriezi locuinta. Stii ce variante de publicitate sa folosesti pentru a ajunge la publicul tinta?
Spre deosebire de perioada de început a pieței imobiliare, când resursele în ceea ce privește publicitatea erau limitate, în prezent ai la dispoziție un spectru mult mai diversificat de promovare imobiliară și depinde doar de tine daca vei aborda o cale tradițională sau una adaptată zilelor în care trăim.

Sigur, tu poți utiliza atât varianta de promovare clasică(și ne referim aici la formele cele mai simple de publicitate: anunțul scris și publicitatea orală) sau variante de promovare mult mai ingenioase, mai explicite și, de aceea, mai atrăgătoare, cum ar fi : fotografii si filme profesionale, pagini pe retelele de socializare sau chiar site-uri de prezentare.

Nu uita! Colaborarea cu specialistii imobiliari include si un pachet de promovare personalizat!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Imobiliare de Romania. Episodul 2: (Ne)profesionistii

Din episodul anterior: Actorii pietei imobiliare, principalii beneficiari ai unei piete neprofesioniste, au fost identificati si demascati: dezvoltatorii, ziarele si site-urile de publicitate imobiliara, vanzatorii si cumparatorii privati care accepta aceasta stare, neasumandu-si responsabilitatea distingerii intre bine si rau. Continuam astazi filmul "Imobiliare de Romania", dedicand un capitol special agentiilor imobiliare. De ce spunem film si nu istorie cand ne[...]

Citeste mai mult
Acum 6 ani 0 Comentarii

Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Partea 1 - Imobiliare la minut

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Atunci cand vrei sa cumperi o locuinta, orice pas gresit te poate costa scump. Esti dispus sa platesti mai mult decat trebuie sau, si mai rau, sa-ti scape printre degete cea mai buna oferta de pe piata?[...]

Citeste mai mult
coming back soon