Yandex.Metrica

Floresti- Cluj 1-0 la Aqua Park-uri! Consilierii locali pot aduce egalarea

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Noul Consiliu Local va relua in discutie problema Aqua Park-ului din Cluj-Napoca. In acest timp, locuitorii din Floresti au avut parte deja de prima distractie weekendul trecut, la parcul acvatic recent deschis.

Proiectul Aqua Park-ului din Cluj-Napoca este vechi de cativa ani si a facut parte din programele de campanie electorala ale primarilor orasului. Cu toate acestea, in afara de intentie si o posibila locatie in zona strandului Sun din Grigorescu, nu s-a facut nimic. Acum totul sta in mainile noilor consilieri locali, iar daca acestia nu vor considera Aqua Park-ul drept o investitie necesara, putem sa ne deplasam cu incredere in Floresti pentru o portie de distractie la sfarsit de saptamana.

“Asteptam acum validarea noului consiliu pentru a obtine un acord de principiu al Consiliului Local pe toate proiectele strategice ale municipiului astfel incat sa stim exact daca este sau nu cazul sa reluam toate procedurilede licitatie care au ramas nefacute pana in acest moment”, a precizat Oana Buzatu, purtator de cuvant al Primariei Cluj-Napoca.

Investita este estimata la 10 milioane de euro, bani care, in momentul de fata, nu exista in bugetul local.

“Proiectul de Aqua Park prevede gasirea unui partener privat care sa faca investitia, iar Primaria sa puna la dispozitie amplasamentul. Acesta este actuala suprafata pe care se afla strandul Sun si zona din jur, iar propunerea pe care municipalitatea o facea in anuntul de licitatie era de a gasi un partener privat care sa faca atat o functiune de aqua park cat si alte obiective care le-ar fi considerat de interes, prin care urma sa-si scoata banii investiti”, a completat Oana Buzatu.

Planurile pentru Aqua Park prevad o suprafata de distractii de 5 hectare, cu piscine, bazine acoperite, restaurante si hoteluri.

Sursa: www.transilvanialive.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Piata chiriilor se resimte de pe urma plecarii studentilor in vacanta

Piata chiriilor din centrele universale inregistreaza, in aceasta perioada estivala, o scadere de aproximativ 11%, situatie care, conform analistilor imobiliari, va reveni la un relativ normal odata cu reintoarcerea studentilor din vacanta. In aceasta ordine de idei, garsonierele din Cluj-Napoca se inchiriaza, in medie, cu 120 de euro pe luna. In prezent, pe piata exista cu 21% mai multe garsoniere[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

ANL Cluj, episodul 2: autoritatile mint in timp ce chiriasii cauta solutii sa cumpere apartamentele!

Acum cateva zile aflam ca Primaria Cluj-Napoca a decis marirea chiriilor in cazul locuintelor ANL de 6 ori(!) acestea ajungand la 600 lei pe luna. Pe langa nemultumirea evidenta izvorata din aceasta decizie, chiriasii ANL din blocurile de pe Calea Floresti nu intelegeau cum la Cluj, autoritatile nu aplica legea, respectiv nu le ofera posibilitatea sa cumpere locuintele in care[...]

Citeste mai mult
coming back soon