Yandex.Metrica

Evaluează-ți proprietatea gratuit la Blitz, printr-un serviciu unic pe piața din România

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

 

Vrei să cumperi sau să vinzi o proprietate? Vrei să accesezi un credit ipotecar? În oricare dintre aceste situații, evaluarea proprietății realist și în mod corect te va ajuta în procesul tranzacției. Află cum poți folosi Instrumentul de Evaluare Proprietăți Blitz (IEPB).

SCOPUL EVALUĂRII UNEI PROPRIETĂȚI

În primul rând, trebuie să știi că scopul evaluării unei proprietăți este stabilirea valorii corecte pe piață a imobilului. În majoritatea cazurilor evaluarea este întreprinsă de instituțiile bancare ce asigură finanțarea imobilului când este vorba despre o achiziție. Acest proces poate fi realizat de către angajații băncii sau de către evaluatori specializați, depinde de la caz la caz. Mai mult decât scopul principal, acela de a stabili valoarea reală a proprietății, evaluarea acesteia influențează și decide suma creditată de către finanțator.
„În momentul în care o persoană care accesează un credit identifică o ofertă potrivită și se începe procedura de achiziție, după semnarea în prealabil a unei promisiuni sau antecontract de vânzare-cumpărare, documentele se depun la unitatea care oferă creditul. Pe urmă, această unitate începe procedura de evaluare a spațiului. Instituția care finanțează creditul desemnează un evaluator profesionist pentru a certifica și confirma că valoarea creditului solicitată este acoperită de valoarea reală a imobilului pe piață.” – Bogdan Petrovai, Chief Sales Manager Blitz

INSTRUMENTUL DE EVALUARE BLITZ

Instrumentul de evaluare proprietăți este un serviciu oferit în mod gratuit de Blitz publicului larg. Este versatil, dinamic și unic pe piața din România. Reprezintă un real ajutor pentru proprietari, agenți și evaluatori.

BENEFICIILE UTILIZĂRII INSTRUMENTULUI DE EVALUARE BLITZ

1. Poți evalua orice tip de proprietate pentru orice fel de tranzacție

Prin intermediul IEPB poți evalua orice tip de tranzacție – fie vânzare-cumpărare, fie închiriere. Mai mult decât atât, poate fi utilizat indiferent dacă dorești să efectuezi o tranzacție pentru un apartament, o casă, spațiu sau un teren.

2. Afli instant cum este evaluată proprietatea

Prin utilizarea Instrumentului de evaluare Blitz vei economisi timp, deoarece nu mai trebuie să cauți ofertele imobiliare în mai multe locuri. Trebuie doar să introduci datele despre tipul tranzacției, tipul și caracteristicile proprietății, iar IEPB îți pune la dispoziție în timp real și instant estimarea.

3. Poziționezi corect și realist prețul în piață

Instrumentul, prin datele pe care le procesează, poziționează proprietatea în mod corect și realist pe piață în privința prețului. Proprietarii, agenții și evaluatori au în acest instrument un reper de real folos.
În plus, realizează automat comparația cu toată baza de date Blitz, compusă din peste 3.500 de oferte. În felul acesta știi exact și încă de la început unde se situează proprietatea ta în piață, comparativ cu toate celelalte oferte. Din acest motiv, negocierile nu se mai fac în mod subiectiv, ci total obiectiv, pe baza datelor.

Evaluează-ți proprietatea gratuit chiar acum!

FACTORI CARE DETERMINĂ NIVELUL EVALUĂRII

Într-o evaluare profesionistă există câțiva indicatori care sunt urmăriți pentru stabilirea valorii reale a spațiului:

  • zona în care se află imobilul;
  • prețul mediu din zona evaluată;
  • suprafața imobilului;
  • nivelul de calitate al finisajelor;
  • starea generală a imobilului;
  • conformitatea cu datele cadastrale și urbanistice.

CE POȚI FACE CA EVALUAREA PROPRIETĂȚII SĂ FIE FAVORABILĂ

Când vine momentul ca proprietatea ta să fie evaluată oficial, într-adevăr există anumite aspecte pe care nu le poți influența, cum ar fi dimensiunea imobilului, locația, numărul de camere, etajul. Trebuie să „lucrezi” cu ce ai. Dar vestea bună este că sunt și lucruri pe care le poți controla, pe care le poți îmbunătăți pentru a-ți crește nivelul evaluării.
Mai jos câteva sfaturi din partea specialiștilor Blitz.

  • să punem la dispoziția evaluatorului toate informațiile corecte despre imobil;
  • să pregătim imobilul pentru evaluare prin: modernizarea spațiului, utilizarea finisajelor de calitate și executarea tuturor reparațiilor necesare;
  • să avem grijă ca eventualele modificări de structură pe care le întreprindem să fie în conformitate cu planul cadastral al imobilului.

Pe lângă Instrumentul de evaluare proprietate, la Blitz ai acces la specialiști în domeniul Financiar-Bancar pe care îi găsești aici. Echipa Blitz îți va oferi suportul necesar pentru ca orice tranzacție vrei să realizezi să se desfășoare în condiții optime.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 2 ani 0 Comentarii

Rezumat 2018 şi perspective 2019 pentru Blitz Imobiliare

Vă mulțumim că aţi fost alături de noi în 2018 și că împreună am crescut, ne-am dezvoltat și am conturat relații temeinice bazate pe încredere, seriozitate, comunicare, profesionalism. Pentru acest an, focusul nostru a fost pe o creştere şi consolidare din toate punctele de vedere: echipă, instrumente, procese, beneficii, şi nu în ultimul rând un nou sediu. Blitz într-o privire:[...]

Citeste mai mult
Acum 11 luni 0 Comentarii

Achiziția unei case - o opțiune tot mai populară în această perioadă

Specialiștii Blitz remarcă la nivelul pieței o cerere în creștere pentru case și apartamentele destul de spațioase cât să permită amenajarea unui birou pentru munca de acasă, plus spații exterioare mai generoase. Pe măsură ce tot mai multe companii și instituții au găsit metode de a prelungi sau chiar a permanentiza munca de acasă pe perioade mai lungi, ca răspuns[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Vrei un palat? Spania are 100 de vanzare!

Proiectul de valorificare a o suta de proprietati imobiliare premium, reprezinta colacul de salvare a economiei Spaniei, pentru a evita situatiile similare din Grecia, Irlanda sau Portugalia. Guvernul de la Madrid a selectat 100 de proprietati imobiliare care urmeaza a fi vandute sau concesionate pe minim 30 de ani, pana la sfarsitul anului 2016. Guvernul spaniol incearca astfel sa atraga[...]

Citeste mai mult
coming back soon