Eleganta si creativitate in noile birouri ale Pinterest

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Pinterest, reteaua de socializare cu cea mai rapida crestere din ultimul timp, si-a inaugurat noile birouri din Palo Alto(San Francisco).Tot aici isi au sediile unele dintre cele mai cunoscute companii din lume ca: Facebook, Google, Apple, Logitech sau PayPal.

Eleganta si creativitate in noile birouri ale PinterestBirourile Pinterest, ocupa o suprafata de peste 4.000 de metri patrati, dispusa in patru subdiviziuni- case individuale interconectate intre ele, transformate si adaptate cerintelor companiei si ale personalului.

Spatiul Pinterest este generos, creativ si elegant, iar esenta amenajarii interioare a fost de a strange laolalta oameni cu idei, hobby-uri si interese comune. Stilul industrial si elementele de lemn se imbina perfect, intr-un design ce pare neterminat, tocmai pentru a spori creativitatea angajatilor si de a-i face pe acestia sa lucreze din placere.

“Ca si reteaua Pinterest, am vrut ca birourile noastre sa inglobeze intr-un mod cat mai eterogen posibil, activitati dintre cele mai diverse. Din punct de vedere arhitectural, spatiul ar trebui sa-ti pemita sa lucrezi in modul pe care-l agreezi cel mai mult. Poti, de exemplu, sa lucrezi confortabil in fata unui birou, pe laptop la o masa comuna sau, de ce nu, in subsol complet izolat, daca astfel vei avea cele mai bune rezultate”, a declarat Evan Sharp, unul din co-fondatorii Pinterest.

“Pentru un plus de confort, angajatii au fost incurajati sa-si aduca la birou lucruri din colectia personala. Seamana cu Pinterest(reteaua), nu-i asa?”, a completat acesta.

Sursa: www.freshome.com

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Spatii de inchiriat in Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.