Yandex.Metrica

Eleganta si creativitate in noile birouri ale Pinterest

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Pinterest, reteaua de socializare cu cea mai rapida crestere din ultimul timp, si-a inaugurat noile birouri din Palo Alto(San Francisco).Tot aici isi au sediile unele dintre cele mai cunoscute companii din lume ca: Facebook, Google, Apple, Logitech sau PayPal.

Eleganta si creativitate in noile birouri ale PinterestBirourile Pinterest, ocupa o suprafata de peste 4.000 de metri patrati, dispusa in patru subdiviziuni- case individuale interconectate intre ele, transformate si adaptate cerintelor companiei si ale personalului.

Spatiul Pinterest este generos, creativ si elegant, iar esenta amenajarii interioare a fost de a strange laolalta oameni cu idei, hobby-uri si interese comune. Stilul industrial si elementele de lemn se imbina perfect, intr-un design ce pare neterminat, tocmai pentru a spori creativitatea angajatilor si de a-i face pe acestia sa lucreze din placere.

“Ca si reteaua Pinterest, am vrut ca birourile noastre sa inglobeze intr-un mod cat mai eterogen posibil, activitati dintre cele mai diverse. Din punct de vedere arhitectural, spatiul ar trebui sa-ti pemita sa lucrezi in modul pe care-l agreezi cel mai mult. Poti, de exemplu, sa lucrezi confortabil in fata unui birou, pe laptop la o masa comuna sau, de ce nu, in subsol complet izolat, daca astfel vei avea cele mai bune rezultate”, a declarat Evan Sharp, unul din co-fondatorii Pinterest.

“Pentru un plus de confort, angajatii au fost incurajati sa-si aduca la birou lucruri din colectia personala. Seamana cu Pinterest(reteaua), nu-i asa?”, a completat acesta.

Sursa: www.freshome.com

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Spatii de inchiriat in Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Piata globala de birouri a iesit timid din recesiune in a doua parte a lui 2010

Piata globala de birouri a inregistrat in a doua partea a anului 2010 o crestere a cererii, ceea ce a determinat o reducere a spatiilor disponibile, precum si o crestere de 1% a chiriilor, potrivt datelor companiei de consultanta Cushman&Wakefield. Cererea de spatii de birouri a crescut pe fondul cresterii activitatii companiilor, ceea ce a determinat cresterea chiriilor in multe[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Cea mai mica locuinta din lume

Chiar daca proprietarul acestei minuscule locuinte este de profesie graphic designer, acest lucru nu l-a impiedicat sa-si construiasca de unul singur propria locuinta. Pare greu de crezut ca aceasta casa reuneste intr-o suprafata atat de restransa toate functiunile, insa a reusit multumita planului laborios pe care proprietarul si l-a facut si a reusit sa-l duca la bun sfarsit. Impresionat de[...]

Citeste mai mult
coming back soon