Yandex.Metrica

Dubaiul, mereu surprinzator!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Dupa ce au atins cerul cu Burj Khalifa, cea mai inalta cladire de pe Glob, autoritatile din Dubai vor sa cucereasca si adancurile oceanului. Astfel, ei pregatesc o noua premiera mondiala, primul hotel subacvatic din lume!

Hotelul Water Discus, are o arhitectura desprinsa parca din filmele SF, fiind compus din doua structuri, una deasupra apei si una sub nivelul apei, conectate intre ele prin 3 puturi si un lift central. Partea subterana, care va constitui cu siguranta atractia principala, va avea 21 de camere duble in care oaspetii vor putea admira in direct spectacolul de sub ape. De asemenea hotelul va cuprinde un centru spa, o gradina, iar la suprafata un heliport pentru clientii sositi pe cale aeriana.

“Suntem extrem de mandri si de incantati sa fim asociati cu un astfel de proiect unic in lume”, a declarat Khamis Juma Buamin, reprezentantul Drydocks World, dezvoltatorul proiectului in colaborare cu Bid InvestConsult- o companie elvetiana.

Interesant va fi tariful pentru o noapte in Hotel Water Discus, precum si cati turisti vor fi interesati sa petreaca zi si noapte privind pestii de dincolo de peretele de sticla. Oare n-ar fi mai ieftina o partida de snorkeling sau de scuba-diving?

Sursa: www.descopera.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Galerie foto:

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Topul celor mai inalte cladiri din lume

Conform celor de la Business Insider (via www.zf.ro), urmatorul val de constructii de zgarie nori va avea loc nu pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, asa cum s-ar putea crede in urma unei prime si superficiale analize, ci pe teritoriul asiatic. Cele mai inalte cladiri de pe planeta vor fi construite in Japonia, China si in Emiratele Arabe. Aceste proiecte[...]

Citeste mai mult
coming back soon